я даже на российский язык перейду (извините, русский- это несколько другое, это из ПРОШЛОГО. Сейчас на русском никто не говорит)
и, пожалуй, в короткий опус даже не вложусь.
Я ЛЮБЛЮ РОССИЮ.
вот так
я люблю россиян
не всех, конечно, потому что, согласитесь, ЛЮБИТЬ или НЕ ЛЮБИТЬ- НАЦИЮ(!) - это ГЛУПО
Россияне за свою 300-т летнюю историю совершили немало подвигов, гадостей соседям, свершений, завоеваний, открытий, покорили Сибирь, вышли к Великому Океану, перескли его, были в Антарктиде, написали "Щелкунчика" и "Лебединое Озеро", и "Войну и Мир", били Османов, Карла 12-го и Наполеона, и Гитлера, и ПЕРВЫМИ были в Космосе... и Ломоносов, и Пушкин, и Прокофьев, и Рахманинов, и Есенин, и Высоцкий- это ВСЁ РОССИЯ
ВЕЛИКАЯ НАЦИЯ
ВЕЛИКАЯ ИМПЕРИЯ
1/6 суши
Я ЛЮБЛЮ вас, россияне!!!
Только...
ОТСТАНЬТЕ ОТ МЕНЯ!
дайте мені, простому чеху, народившемуся в Україні, все життя тим пишаючись, шо "і трава зєлєнєє, і нєбо - сінєє" (с)комеск Тітаренко, к/ф "В бой идут одни старики", шо "дякую тобі Боже, шо я не москаль", і шо "садок вишневий коло хати", і "рідна мати моя, ти ночей не доспала", і "як я малим збирався навесні піти у Світ незнаними шляхами...", і шо "Лента за лентою" і "Там, під львіським замком старий дуб стояв", і шо Сковорода, і шо Шевченко, і шо Котляревський, і шо Войнович, і шо Гоголь (як будемо ділити???), і шо Османів- РАЗОМ, і шо Гітлера-РАЗОМ, і шо Герой Оборони Севастополя - матрос Кошка- з Вінниці...
ДАЙТЕ МЕНІ СПОКІЙ!!!
так, Ви - в чомусь кращі.. Ви- НАБАГАТО більше "замаячились" в Історії, ніж ми... ПИШАЙТЕСЯ
але при цьому своєму "пишанні" НЕ СМІЙТЕ принижувати НАС!
не смійте...
Ми, може, зараз і не дуже багаті, і проблем в нас - досталь!.. АЛЕ...
Якось буде.. Ще ніколи не було, щоб НІЯК не було (с) навіть не перекладайте, це НЕЗРОЗУМІЛО пересічному росіянину...
(далі буде, я ще не закінчив)