0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.
По поводу того почему нельзя рекламировать это не к нам
я шось ніхолєра не розумію...Акції ВЛАСНЕ фонда "Антей" чомусь "рекламувати"(???) заборонено,
а, при всій повазі до "чілдренхауз", його дії - можнаПри цьому "чілдренхауз" (знов таки, честь і хвала) до фонда Антей відношення не має...
і чому "рекламіровать"??? ШО "рекламіровать"? Я шо, цигарки "рекламірую"????"реклама благодійності"
НАФІГА тема під назвою "Благодійний фонд Антей", якшо власне фонд Антей там не може нічого написати???Поясніть мені хто-небудь, бо я НІХОЛЄРА вже не розумію, шо відбувається =(
"реклама благодійності" - ето пі*дєц
ага, переплутали.. х з пальцем вони, схоже, переплутали
30.5.09 газета "ОбщеЖитие" з відділом культури Міськвиконкому і при підтримці "Прокредітбанк" провела благодійний концерт, присвячений Дню захисту дітей і з метою збора коштів на допомогу Онковідділенню Центральної лікарні.(ссылки нету)/8939.html#cutid1
Или вам эта тема уже не актуальна?
Вельмишановний Пане AntZ, будьте так ласкавi, не вживайте вже отих уто слiв, хай їм грець! Бо Вас же знову забанять, а без Вас ПОГАНО, СУМНО й прісно якось
Та Аллах з ними! Нашо намагатися зрозуміти незрозуміле!??? Кесарю кесарево(с)
блін, ОСТАННІЙ РАЗоце ЯК зрозуміти:Цитувати30.5.09 газета "ОбщеЖитие" з відділом культури Міськвиконкому і при підтримці "Прокредітбанк" провела благодійний концерт, присвячений Дню захисту дітей і з метою збора коштів на допомогу Онковідділенню Центральної лікарні.(ссылки нету)/8939.html#cutid1ХТО поломав ссилку?
та я просто хочу зрозуміти, шо відбувається
Цитата: AntZ від 04 Червня 2009, 17:48:19блін, ОСТАННІЙ РАЗоце ЯК зрозуміти:Цитувати30.5.09 газета "ОбщеЖитие" з відділом культури Міськвиконкому і при підтримці "Прокредітбанк" провела благодійний концерт, присвячений Дню захисту дітей і з метою збора коштів на допомогу Онковідділенню Центральної лікарні.(ссылки нету)/8939.html#cutid1ХТО поломав ссилку?Вы путаете фонд "Антей" и свой персональный блог, на котором очень некорректно высказывались и в адрес форума, и в адрес модераторов.Цитата: AntZ від 04 Червня 2009, 17:53:14та я просто хочу зрозуміти, шо відбуваєтьсяВсё очень просто: перестаньте на форуме употреблять маты, тем более в отношении других посетителей, и незаслуженно оскорблять модераторов.
извините,а заслуженно можно оскорблять модераторов?..
Цитата: Баляка-каляка від 05 Червня 2009, 17:49:11извините,а заслуженно можно оскорблять модераторов?.. Перечитайте внимательно правила которые Вы принимали при регистрации на форуме.Все вопросы отпадут.
Цитата: Slayer від 05 Червня 2009, 17:50:11Цитата: Баляка-каляка від 05 Червня 2009, 17:49:11извините,а заслуженно можно оскорблять модераторов?.. Перечитайте внимательно правила которые Вы принимали при регистрации на форуме.Все вопросы отпадут.да или нет-ответить трудно?хорошо, не утруждайтесь. спасибо.