мо, не в темі справа?
а в тому, шо дехто занадто дофіга бухає? та фіг с ним, поки бухали ДОМА, нікого це не цікавило, але ж ведуть себе так, ніби вони в Сочі...
І друге - справа ще в тому, шо комусь правда очі коле, коли його абажаємих росєянчєгов НЕ ТАК, не арійцями з суровим поглядом в майбутнє- малюють?
Розумієте, бухають, в принципі, всі. Якшо не бухають, то шмалять. Деякі цим навіть пишаються. Деякі заперечують.
АЛЕ
такого, шоб сьогодні - ПИШАТИСЬ, а завтра - ЗАПЕРЕЧУВАТИ - я не бачив ще в жителів жодної країни..
Якшо, наприклад, запитати оцих грузинів з Праги - 99%, шо скажуть: - Вах, слюшай, брат, так некрасива палучилас, вах, стиииднаааа...
-Так ви, грузіни, бухаєте за кордоном?
-Да брат, бухаім, стиииднаааа... Вах, как я тіпер дяді Валіко в глаза буду сматрет??
Ірландець (шотландець, фін, німець)
-Бухалі?
-Я-я, бухайтен, супєр! Дрінк цвай бутль, анд дєбоширен енд сінг тіроль сонг еврі вікенд!!!
-Так ви, німцє-фіни, бухаєте за кордоном?
-Я-я, бухайтен, тут на цвай ойро дєшевлє!! Ми еврітайм єздім тут бухайтен! У нас так і називається "Бухайтен-Тур"!
Росіянин:
-Бухалі?
-Ой, клас, так побухалі, ти шо, потом я поссал с маста, а потом обригал памятнік, а потом проснулся на лавочкє - сЦуко, замьорз... Туфєль от дєта патірял...
-Так ви, росіянє, бухаєте за кордоном?
-Ти чооо, гад, такоє гаваріш - РОСІЮ НЄ ЛЮБІШ?????