я, єслі чесно, не розумію її тіги до того "податку з обороту"... в неї ж є Пинзеник і Тєрьохін- "отци-основатєлі" сучасної податкової системи (не плутать з податковою інспекцією!!! За створення того монстра в сучасному її вигляді дехто ще буде висіти на фонарному столбі... догори ногами, щоб натиряні гроші висипались... Буратіно, йопт)
Воно ще, ясне діло, незрозуміло, шо вона від того хоче, і шо саме буде оподатковуватись... Але тенденція НАПРЯГАЄ....
нафіга, питається, ото Пинзеник за мультіплікатор розповідав????
Нє, якщо вона його проштовхне, той податок (а ось в цьому я СИЛЬНО сумніваюсь), то я в слідуючий раз точно за ПР проголосую...
а чо? +))) пацани конкретні, ВСЬО зрозуміло - намалював "приход" від фіктивної фірми чумайданчика радіодеталєй на 27 мільонів, таможенніку відслюнявив 10%, в Донецьк в податкову - 30%... отримав грошима "відшкодування ПДВ"...
купив Лєксуса і посвідчення "памощніка дєпутата"...
КРАСОТА, йопт!
і нахрєн та демократія, НАТО, федерація...
РАСТІТЄЛЬНАЯ (баклажанная) жизнь...
ні, бляха, ЧОГОСЬ не ХОЧУ.... ШОСЬ мені в цій "схЕмі" не подобається... не ХОЧУ бути баклажаном...
Отправленный на: Сентября 06, 2007, 19:55:24
AntZ, а кто источник? Может что-то голубые журналисты напартачили? Мы ведь уже слышали однажды про "обнести Донбасс колючей проволокой". 
а, вибачте, лажанув... істочнік реальний - finance.ua
ні, вона з тією ідеєю ще з 2000-го носиться, кажуть, нібито, то є саме її тема діссеру (тіки не тре отут мені про "очєрєдного проффєсора"!!)
Пинзеник КАТЕГОРИЧНО проти
на нього і вся надія