...Он не знает, что солдаты не сдаются, сдаются только предатели. Солдат знает, что он живой труп на войне, ни в какие плены он сдаваться не собирается, он идет умирать за свою землю, родителей, близких, народ и т.д. А вот сдаться в плен может любой предатель и изменник...
Не всі вдома. "Гвозди бьі делать с такіх вот людей"(с) Точніше - зомбі войовничих.
Тільки дебіл іде на війну ШОБ ПОМЕРТИ.
Нормальний - іде ШОБ ВИЖИТИ та перемогти. Бо він ще потрібен своїм рідним, та і просто - не для цього його мати нарожала та ростила. Іди зомбіруй дебілов у Москві, там їх повно!
От такі, як ти, з великою комуняцькою вавкою у голові, і кидали у бій голодних, неозброєних, необучених, "на верную смерть". А фіглє - "Бабьі ещё нарожают"(с).
Ото ж керівники в нас такі були ""лєгєндарниє"", тьфу...
SidorOV, и ты критикуешь Сталина, даже не сумев однозначно понять суть директивы... Ну не стыдно?
Кому "стидно"? Мені?

Ця падлюка ЗНИЧТОЖИЛА ні за шо ні про шо МІЛЬЙОНИ людей, а мені має бути стидно?
А потім кажуть - чого від комуністів весь світ шарахається? Бо завжди як перевернуть все догори дриком, і навіть не знаєш шо відповідать - як ще можна пояснити ОЧЕВИДНЕ?
Для тих, хто на бронепоїзді з великой красной зіркой на лобі, повторюю:
Покажи мені, Йохан син (с), ДЕ в тім приказі є оговорка "
Уничтожать, УБЕДИВШИСЬ, ЧТО В ДОМАХ ОТСУТСТВУЕТ СОВЕТСКОЕ НАСЕЛЕНИЕ"???
ДЕ?
Там про цивільних написано - "уводить" і "
обычно выселяют". Але ж достатньо мати ну хоч трохи мозгов у голові, і одразу зрозуміло, шо ВСІХ увести НЕМОЖЛИВО. Скажу точніше - переважна більшість таки навпаки залишилась.
Блін, скільки краматорчан під час війни "увели з собою" більшовики? А скільки залишилось, га? Більшість. І так було всюди. Це - раз.
Друге - "
обьічно" - це ще не означає
ЗАВЖДИ. Невже, шоб відчути цю різницю, треба знов-таки налічіє такого великого розуму? Ніколи б не подумав...
Приклад: Коли німці зайняли хату мого діда, вони НІКОГО НЕ ВИСЕЛЯЛИ. В дальній вугол всіх зігнали і все. Жили з ними. Вони змусивали працювати на них. В другого діда - дійсно виселили. Жили у погрібі поруч. Але якщо б туди попала авіабомба, навряд чи це комусь допомогло б.
От яка СПРАВЖНЯ історія.
Джонсон, не тобі мене вчити, зрозумло? Я історію вивчав від очевидців та учасників цих подій, а не по наскрізь брехливих книжках КПСС.
А далі - просто піндик.

Політрук, Джонсон! Ти так вже забрехавсяв в цій боротьбі за "возвєлічіваніє" одного з найбільших вбивць світу, шо "героїчно розкриваєш фальсіфікацію" навіть серед своїх же слів:
Ниже следует несуществующая директива. Это твоя собственная выдумка.
Настоящая директива действительно есть здесь: http://rkka.ru/docs/zhukov/zhukov1.htm
Привожу свою директиву и показываю методы провокации и заведомой лжи (фальсификации):
Блін, адреса - точ в точ як у мене. Зміст - слово в слово. Де "заведомая ложь"?
Через виділення? Я виділив лише те, на шо треба звернути увагу форумчанам і все, бо одразу і не побачиш самого жахливого. Я дав посилання, де можна подивитись оригінал і всім зрозуміло, шо в оригіналі ніхто нічого не виділяв.
Ось це і є мої "методы провокации и заведомой лжи (фальсификации)"?
"Єто мелко, Хоботов" (с) "Покровкие ворота".
сначала я думала , что мы имеем дело с недорослью...
теперь вижу - с передорослью...
Не думаю. Такі тупі закидони: "я пожертвую собою...", "я пожертвую сином...", "ідуть на війну шоб померти..."
Ні. Вважаю всеж таки - "недоросль".
Або..."Героїчно" викриває фальсіфікації в тексті, який сам же наводить - це часом не бот?

Як перевірити?