0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
Антз, ее и так не будет.
Говорят, сегодня аппаратка шла больше 2 часов и была очень-очень нервной.
Еще бы: "Фальсификация разворачивается в округе №1 (Крым), №9 (Винницкая область), №29 (Днепропетровская область), №51 (Донецкая область), №109 (Луганская область), №126 (Николаевская область), №137 (Одеская область), №207 (Буковина), а также в столичных округах - №218, 219, 222.Если это правда, я думаю кто-то все-таки сядет. Наверное тот, кто больше всего нервничает.
...Однак аналіз даних ЦВК по інших областях свідчить, що такі "господарства імені Ілліча" трапляються настільки часто, що ніякий Бойко організувати таку "популярність" не в змозі: Чи зацікавлять ці дані прокуратуру? Питання ще те. За останній рік генеральний прокурор, якого так захищали міністри від СПУ та депутати від Партії регіонів, не розкрив жодного резонансного злочину. Навіть справа про отруєння президента, на розкриття якого прокуратура кинула кращі сили слідчих, так і не дійшла до суду. Тепер, спостерігаючи за нахабним перекручуванням народного волевиявлення - кожен може зрозуміти чому.І все ж, дамо пораду тим, хто взяв гроші за організацію фальсифікацій – тікайте з країни геть. Тікайте так далеко, як тільки зможете, бо ми будемо переслідувати вас по закону. Документи, що свідчать про результати фальсифікацій, уже зафіксовані.На найближчій сесії народні депутати 6-го скликання повинні посилити у кілька разів відповідальність за спотворення народного волевиявлення. Бо якщо убивство – це злочин проти людини, то фальсифікація – це злочин проти усіх людей, що живуть в Україні.
Цитата: sergk від 02 Жовтня 2007, 13:41:12Еще бы: "Фальсификация разворачивается в округе №1 (Крым), №9 (Винницкая область), №29 (Днепропетровская область), №51 (Донецкая область), №109 (Луганская область), №126 (Николаевская область), №137 (Одеская область), №207 (Буковина), а также в столичных округах - №218, 219, 222.Если это правда, я думаю кто-то все-таки сядет. Наверное тот, кто больше всего нервничает.Конченная дура ваша Юлия Владимировна. Голоса не подсчитаны на самых крупных округах. А те кто ведется на эти истерики - такие же идиоты!!!
Ромарчег, хотел было написать, что это ты конченный ублюдок, ну да ладно, не буду.
Конченная дура ваша Юлия Владимировна. Голоса не подсчитаны на самых крупных округах.
Но все-таки, называть конченной дурой Юлию Владимировну я бы не стал. Догадаетесь почему?
Вчера во время спича Ющенко у меня было желание плюнуть ему в рожу.
Цитата: sergk від 02 Жовтня 2007, 14:08:05Но все-таки, называть конченной дурой Юлию Владимировну я бы не стал. Догадаетесь почему?Она не женщина, а1. Единственный мужик в раде.2. Политик.....