21 листопада 2019   18:27   2381

Родинні зв’язки: ексмер Дружківки влаштував свою доньку помічницею в колеги по фракції

Родинні зв’язки: ексмер Дружківки влаштував свою доньку помічницею в колеги по фракції
Згідно з даними на сайті Верховної Ради України, за строковим трудовим договором на постійній основі помічницею народного депутата від 59 округу, члена депутатської фракції партії «Опозиційна платформа — За життя» Володимира Мороза працює Карина Гнатенко.

Дівчина являться донькою обранця від 49 округу області та колеги Мороза по фракції «ОПЗЖ» — ексмера Дружківки Валерія Гнатенка, повідомляє ІА «Вчасно».

Варто зазначити, що дівчина не раз ставала фігуранткою скандалів.

У травні 2016 року автомобіль Range Rover, в якому в стані алкогольного сп’янінні перебували Карина Гнатенко та її друг, виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з таксі марки Daewoo. Згідно з повідомленнями ЗМІ, після ДТП Валерій Гнатенко у Харкова намагався «владнати» проблему доньки. У подальшому аварія, яку влаштував Range Rover, незабаром взагалі зникла зі зведень, а пізніше була перекваліфікована з «порушення правил дорожнього руху (ДТП з травмованими особами)» на ДТП без постраждалих.

Також після візиту Валерія Гнатенка до Харкова, власниця Daewoo виявилася винною його доньці 30 тисяч доларів.

Згідно з даними судового реєстру, представники власниці Daewoo судяться із Кариною Гнатенко щодо стягнення матеріальної та моральної шкоди, заподіяної внаслідок ДТП. Однак у вересні цього року їх позовну заяву суд повернув через знайдені недоліки.

Наступний скандальний епізод за участі доньки Гнатенка: працюючи на посаді головної спеціалістки відділу з питань нотаріату Головного управління юстиції в Харківській області, при місячній зарплаті в 10 тисяч гривень, Карина володіла квартирою в фешенебельній новобудові Харкова і дорогим автомобілем Mersedes GLK 250 за 2 млн гривень.

У своїй декларації дівчина відобразила вартість елітного авто в суму трохи менше мільйона гривень, що не відповідало його дійсній вартості. При цьому Гнатенко не задекларувала зміни у фінансовому стані і не пояснила, звідки у неї гроші на цінну покупку.

У серпні минулого року поліція Харківської області відкрила кримінальне провадження за статтею 366−1 КК України «Декларування недостовірної інформації». Наразі жодних документів щодо розслідування по провадженню в реєстрі судових рішень немає.

Зазначимо, у свою чергу, Володимир Мороз вирішив влаштувати помічником у Валерія Гнатенка на платній основі наближеного до себе Олега Іртегова. Під час позачергових парламентських Іртегов виступав офіційним представником Мороза.

На своїй сторінці у Фейсбуці Олег Іртегов, незважаючи на те, що вже являється помічником Валерія Гнатенка, продовжує постити дописи Мороза та його виступи у Раді.

Подробности

Фейсбуці Олег Іртегов

Схоже, Володимир Мороз та Валерій Гнатенко заключили взаємовигідну угоду та, щоб не викликати зайвих підозр, домовилися влаштували в одне одного на гарні посади важливих для себе людей.

Кожен народний депутат має свій Фонд на помічників і консультантів, який щомісяця складає близько 48 000 грн. Зрозуміло, що у першу чергу бюджетні кошти за свою роботу отримуватимуть помічники, працевлаштовані саме за трудовим договором.

Валерій Гнатенко

Володимир Мороз
Kramatorsk.INFO
Додати коментар

Якщо ви хочете залишити коментар, прохання авторизуватися або зареєструватися.

Останні новини: