28 листопада 2019   19:33   1776

Прокурор Донецької області провів виїзний прийом громадян у Краматорській місцевій прокуратурі

Прокурор Донецької області провів виїзний прийом громадян у Краматорській місцевій прокуратурі
28 листопада прокурор Донецької області Євген Білоусов особисто поспілкувався з мешканцями Донеччини, які заздалегідь записались на його прийом у Краматорській місцевій прокуратурі.

Як повідомляє прес-служба прокуратури Донецької област, правом на особисте спілкування з прокурором області скористалось понад 20 громадян, що мешкають у Краматорську, Слов’янську, Авдіївці, Красноармійську та Лимані. Задані питання стосувались неналежного стану досудового розслідування кримінальних проваджень, у тому числі корупційного напрямку, затягування судового розгляду справ, порушень у сфері земельних правовідносин тощо. Також було прийнято ще 5 заяв від мешканців регіону, що звернулись до прокурора області по завершенню особистого прийому, який тривав три години замість запланованих півтори.

Уважно вислухавши кожного, Євген Білоусов прийняв від громадян письмові заяви для подальшого розгляду, а в окремих випадках детально роз’яснив вимоги чинного законодавства з окреслених питань.

Прокурор області запевнив, що усі доводи заявників будуть ретельно вивчені і по ним будуть прийняті законні і обґрунтовані рішення.

«В особистому спілкуванні я бачу найбільш ефективний метод надання людям правового захисту та можливості своєчасно реагувати на порушення їх конституційних прав і свобод. Однак людей, яким потрібна моя допомога, дуже багато, а часу, на жаль, мало, тому не завжди вдається поспілкуватись з усіма охочими. Це стосується і громадян, які самі не в змозі приїхати на прийом до керівництва прокуратури області у місто Маріуполь. Тож у найближчих планах - впровадження додаткових механізмів для більш широкої комунікації з громадою», - зазначив Євген Білоусов.
Kramatorsk.INFO
Коментарі читачів
  • Украина тень отца Гамлета 28 листопада 2019   20:59

    Чо то не внушает физиономия нового прокурора мне доверия! Наверное очередная "шестерка" работающая по "телефонному праву"! То есть по "звонку сверху"

Додати коментар

Якщо ви хочете залишити коментар, прохання авторизуватися або зареєструватися.

Останні новини: