20 січня 2020   18:46   2801

“Пекельна Хоругва”: як краматорці відреагували на хайповий фільм

“Пекельна Хоругва або Козацьке Різдво” – фільм, який показують у Краматорську після добрячої порції хайпу – схоже, припав краматорцям до душі.

Перші чотири дні у кінотеатрі “Родина” придбати квиток не сеанс було неможливо – усі квитки були розкуплені. Тепер відвідувачі діляться своїми враженнями від стрічки.

Зазначимо, що інша українська стрічка – “Віддана” – яку теж цими днями показують у кінотеатрі, не має такого ажіотажу, як “Пекельна Хоругва”. Один з краматорський користувачів Фейсбуку пише, що на один із сеансів було придбано загалом шість квитків.

Нагадаємо, минуло тижня соціальною мережею Фейсбук ширився допис про те, що кінотеатр “Родина” пішов на поступки мешканцям міста і врешті решт пустив у прокат українську кінострічку “Пекельна Хоругва або Козацьке Різдво”. Начебто власник кінотеатру не хотів цього робити, а потім поставив фільм в дуже незручний час, в суботу, о 8-й ранку.

Згодом стало відомо, що “Родина” внесла “Пекельну Хоругву” до свого розкладу з 16 до 23 січня на 16.30 щодня. У кінотеатрі зазначили, що вирішили показувати фільм після того, як побачили велику зацікавленість в ньому, і подякували творцям стрічки за “агресивну піар компанію”. У разі великого ажіотажу показ “Пекельної Хоругви” подовжать ще на тиждень.
KramatorskPost
Коментарі читачів
  • Россия V.W.ZeFEAR 21 січня 2020   07:46

    Хорошая реклама

Додати коментар

Якщо ви хочете залишити коментар, прохання авторизуватися або зареєструватися.

Останні новини: