4 червня 2020   16:47   2907

Відео: у Краматорську патрульні врятували жінку, яка встромила ніж собі у шию (видео)

У Краматорську знервована жінка викликала поліцію, а коли правоохоронці приїхали, встромила ніж собі у шию.

При цьому у квартирі перебували двоє дітей.

Про це повідомляє Патрульна поліція Краматорська та Слов’янська.

О третій годині ночі до правоохоронців надійшов виклик з вулиці Героїв Небесної Сотні. Жінка, яка телефонувала, була у збудженому емоційному стані та просила допомоги поліції.

На місце події приїхали патрульні та співробітники підрозділу тактично-оперативного реагування (ТОР). Але жінка двері не відчинила, поспілкуватися з нею вдалося лише через вікно.

Доки патрульні Денис Дяченко, Олександра Неведрова та Едуард Осипович спілкувалися з жінкою, інспектори роти ТОР Олександр Савенко, Станіслав Шубін та Артем Большаков очікували біля входу в квартиру.

З розмови вдалося дізнатися, що у жінки “проблеми в особистому житті” і вона просила допомоги. Також вона розповіла, що у квартирі разом із нею перебувають 16-річна донька та 4-річний син.

Розмова тривала близько 15 хвилин, аж раптом пролунав сильний крик і тоді донька негайно відкрила двері, адже побачила в руках матері ніж. Коли інспектори роти ТОР зайшли до квартири, жінка без тями лежала на підлозі. Ніж по руків’я був у її шиї, вона стікала кров’ю. Поки колеги заспокоювали дітей, Олександр Савенко та Станіслав Шубін (на фото) надійно зафіксували голову жінки руками, знерухомили ніж за допомогою пов’язки та притиснули пальцями судину. Вдалося тимчасово зупинити кровотечу. Патрульні контролювали стан жінки до приїзду медиків.

Потім лікарі шпиталізували постраждалу до лікарні, де її прооперували – життя жінки врятовано. Діти залишилися вдома з бабусею, яка приїхала, щойно дізналася про ситуацію.

KramatorskPost
Додати коментар

Якщо ви хочете залишити коментар, прохання авторизуватися або зареєструватися.

Останні новини: