12 квітня 2021   20:56   1560

"Флаг России в Славянском горсовете поставили у фракции ОПЗЖ, чтобы показать, кто их хозяин" - активист

Флаг России на сессии горсовета в Славянске 12 апреля поставили у фракции ОПЗЖ, "чтобы показать, кто их хозяин".

Об этом на своей Фейсбук-странице сообщил активист Валентин Красноперов.

"Місцевий патріот Василь (Хоменко - ред.) приніс в Слов'янську міську раду російський прапор і поставив його коло фракції ОПЗЖ. Яка тероризує місто. Аби показати, хто їх господар", - сообщил активист.

Он подчеркнул, что "для місцевих абсолютно зрозуміло, хто поставив і кому поставив".

"Бо ОПЗЖ відверто піддістало всіх наразі. Блокує все, що можна. Місто розсипаєтсья на очах. А вони блокують прийняття бюджету і доводять місто до соціально-економічної катастрофи. Хочуть цим паралельно російським провокаціям розгойдати ситуацію в тилу", - отметил Красноперов.

"Не знаючи контексту, багато хто вже зробив висновки, що патріотів в Слов'янську немає, СБУ не працює, а російський прапор носить, хто хоче і може. Повірте, якби хтось вивісив той прапор там аби попропагувати рускій мір, йому б начистили пику. А місцевих я розумію. І не розумію владу. Вже пора пакувати тварєй. Сподіваюся, цей яскравий флешмоб Пан Василь зверне увагу на ситуацію в місті. Як мінімум, можна просто ввести вже ВЦА і не мучати місто. Як максимум, вже брати за жопу друзів Кремля", - заключил Красноперов.
Остров
Коментарі читачів
  • Украина Паладин 13 квітня 2021   17:35

    Тень Гамлета, я что-то не припоминаю, чтобы в 2014 году жители Славянска кого-либо просили защищать или освобождать их от "русского мира". По-моему, это делалось без их на то согласия.
    Что касается ОПЗЖ, - за эту политическую силу проголосовало население Донецкой области. Стало быть, это выбор людей, с которым нужно считаться.

  • Украина тень отца Гамлета 12 квітня 2021   22:10

    Ну так и не надо защищать Славянск. Пускай их захватывает россиия . Хотят "русский мир" пусть и получают. Только пусть потом не жалуются

Додати коментар

Якщо ви хочете залишити коментар, прохання авторизуватися або зареєструватися.

Останні новини: