25 травня 2022   10:51   980

Зрадили присязі та перейшли на бік окупанта – Волноваським поліцейським заочно повідомлено про підозру

Зрадили присязі та перейшли на бік окупанта – Волноваським поліцейським заочно повідомлено про підозру
За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури двом працівницям Волноваського районного відділу поліції ГУНП в Донецькій області заочно повідомлено про підозру у державній зраді, вчиненій в умовах воєнного стану (ч. 2 ст. 111 КК України).

Як повідомляє, відділ інформаційної політики Донецької обласної прокуратури.

Досудовим розслідуванням встановлено, що у березні 2022 року майори поліції, знаходячись під присягою, перебуваючи у місті Волноваха, яке на теперішній час окуповане представниками збройних сил рф, добровільно надали згоду на співпрацю з загарбниками.

Наразі зрадниці займають псевдопосади інспектора та старшого слідчого відділення розслідування злочинів загально-кримінальної спрямованості слідчого відділу Волноваського районного відділу поліції.

Досудове розслідування здійснюється третім слідчим відділом (з дислокацією у м. Маріуполі) територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у м. Краматорську.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк п’ятнадцять років або довічне позбавлення волі, з конфіскацію майна.
Kramatorsk.INFO
Додати коментар

Якщо ви хочете залишити коментар, прохання авторизуватися або зареєструватися.

Останні новини: