3 серпня 2022   17:00   1900

У Краматорську відбулась нарада щодо стану справ у сфері ЖКГ

У Краматорську відбулась нарада щодо стану справ у сфері ЖКГ
160 днів краматорські комунальники працюють в умовах воєнного стану: оперативно ліквідовують наслідки ворожих ударів по цивільній інфраструктурі міста, реагують на аварійні виклики, займаються обслуговуванням мереж та комунікацій.

Про це повідомляє сайт Краматорської міської ради.

Краматорськ досі залишається без газу, ситуація із водопостачанням теж доволі хитка — через постійні ворожі обстріли насосних станцій обласного підприємства “Вода Донбасу” постачання технічної води до фільтрувальної станції Краматорська порушується. У такому випадку КВП “Краматорський водоканал” здійснює підвезення води мешканцям за заявками, а також заповнює стаціонарні ємності для води, що розставлені у різних локаціях. У Краматорську в повному обсязі надаються послуги стільникового зв’язку та Інтернету, вивозиться сміття, правоохоронні органи забезпечують дотримання громадського порядку.

Перевезення пасажирів продовжує забезпечувати електротранспорт, проїзд – безкоштовний. Спеціалісти КП Міськсвітло упродовж останніх двох тижнів запустили в роботу близько 20 світлофорних об’єктів. Бригади електриків Краматорського РЕМ працюють у посиленому режимі, вчасно виконуються як аварійні, так і планові ремонтні роботи: обрізання дерев, що ростуть під лініями електромереж та можуть пошкодити їх при непогоді.

Керівники комунальних підприємств наголошують: рівень сплати за комунальні послуги, зі зрозумілих причин, критично низький. Надалі це може вплинути на системність їх надання. Мешканців Краматорська просять, по можливості, сплачувати за ті послуги, що надаються, хоча б частково.

Продовжується запис на евакуаційний автобус, з подальшою пересадкою на поїзд Покровськ-Дніпро-Львів за номером +380932472565 (08:00-17:00), відправлення – у суботу, 6 серпня (проїзд автобусом/поїздом – безкоштовно).

Запрошуємо краматорців на евакуацію з розселенням у громадах Кіровоградщини — телефон для реєстрації +380505448692 (08:00-17:00).

Ми разом все подолаємо!
Евакуація рятує життя!
Краматорськ, Україна 🇺🇦
Kramatorsk.INFO
Додати коментар

Якщо ви хочете залишити коментар, прохання авторизуватися або зареєструватися.

Останні новини: