11 серпня 2022   12:48   1499

Дисциплінарна комісія звільнила прокурора з Краматорська через хабар

Дисциплінарна комісія звільнила прокурора з Краматорська через хабар
Прокурор Олексій Коровін 10 вересня 2021 року отримав 50 тис. гривень хабара за непритягнення до кримінальної відповідальності за фактом самовільного зайняття земельної ділянки сільськогосподарського призначення.

Прокурора Олександрівського відділу Краматорської окружної прокуратури Олексія Коровіна, який попався на одержанні хабара 50 тис. гривень, вирішили звільнити з органів. Про це редакції 368.media стало відомо із рішення КДКП.

Встановлено, що прокурор Олексій Коровін 10 вересня 2021 року отримав 50 тис. гривень хабара від громадянина України за непритягнення до кримінальної відповідальності за фактом самовільного зайняття земельної ділянки сільськогосподарського призначення.

У вересні 2021 року слідчий суддя Сєвєродонецького міського суду Луганської області обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з альтернативою внесення застави у розмірі 102 тис. гривень. У листопаді 2021 року керівник Донецької обласної прокуратури направив до Комісії скаргу про вчинення Коровіним дисциплінарної провини.

Комісія ухвалила рішення про накладення дисциплінарного стягнення у вигляді звільнення з посади в органах прокуратури.
ОбщеЖитие
Додати коментар

Якщо ви хочете залишити коментар, прохання авторизуватися або зареєструватися.

Останні новини: