27 вересня 2022   09:03   1622

Одно з найбільших підприємств Краматорська змінило свою юридичну адресу

Одно з найбільших підприємств Краматорська змінило свою юридичну адресу
Про це свідчать дані з державних реєстрів. За вказаними даними з державних реєстрів видно, що одно з найбільших підприємств Краматорська «Енергомашспецсталь» змінило свою юридичну адресу.

Тепер підприємство по виробництву чавуну, сталі та феросплавів зареєстровано під Києвом, а саме, у місті Бориспіль.

Інформація про місцезнаходження підприємства на youcontrol була оновлена вчора. За іншими даними для реєстрації було обрано будівлю на окраїні яка є місцем масової реєстрації юридичних осіб. За цією адресою зареєстровано понад 50 різних компаній. Засоби зв’язку керівництво заводу залишило номера стаціонарних телефонів у Краматорську.

До війни ПАТ «ЕМСС» багато років було зареєстровано у Краматорську. Власником підприємства через кіпрський офшор є російська державна корпорація «Росатом». Президентом «Енергомашспецсталь» є діючий депутат Верховної ради від Краматорська Максим Єфімов, який є співголовою депутатської групи «Відродження України». Також співголовою вказаної депутатської групи є нардеп Ігор Абрамович (обраний від ОПЗЖ, після вторгнення рф в Україну вийшов з фракції).

Варто нагадати, що завод «Енергомашспецсталь» увійшов до переліку промислових об’єктів, які більше всього постраждали від рф. Про це наше видання повідомляло у червні місяці поточного року. Вже тоді шкода підприємству за попередніми підрахунками складала 10 мільйонів доларів.
Новини Краматорська
Додати коментар

Якщо ви хочете залишити коментар, прохання авторизуватися або зареєструватися.

Останні новини: