29 вересня 2022   09:20   706

Гравець ФК “Краматорськ” підписав контракт з клубом Прем’єр-ліги

Гравець ФК “Краматорськ” підписав контракт з клубом Прем’єр-ліги
Вихованець краматорської школи футболу, гравець ФК “Краматорськ”, молодіжної збірної України (U-19) Єгор Гунічев підписав контракт з клубом Української Прем’єр-ліги ФК “Олександрія”.

Контракт між футболістом і клубом з Кіровоградщини розрахований до 31 грудня 2025 року.

Майбутня зірка українського футболу народилася 31 грудня 2003 року у Слов'янську. Свою кар'єру футболіста Єгор Гунічев розпочав у Спортивному коледжі імені Сергія Бубки, що розташовується у Бахмуті.

У 2020 році був викликаний тренерським штабом ФК "Краматорськ" до основного складу команди, за який відіграв 31 матч, в яких забив три голи. Також має досвід виступу за Молодіжну збірну України U-19, за яку зіграв один матч.

Клуб з Олександрії у нинішньому сезоні Української Прем'єр-ліги з футболу наразі займає 7 місце у турнірній таблиці, маючи в активі 7 очків (2 перемоги, 1 нічия та 1 поразка) за перші 4 тури. Наступний свій поєдинок команда з Кіровоградщини проведе 2 жовтня в Одесі проти "Чорноморця".

ФК "Краматорськ", за який у минулому сезоні виступав Єгор Гунічев, призупинив свою участь у Чемпіонаті Першої ліги з футболу через повномасштабну війну росії проти України.
KramatorskPost
Додати коментар

Якщо ви хочете залишити коментар, прохання авторизуватися або зареєструватися.

Останні новини: