4 жовтня 2022   13:32   896

В Українській гімназії Краматорська батьки передали класну касу на підтримку ЗСУ

В Українській гімназії Краматорська батьки передали класну касу на підтримку ЗСУ
Вчителька української мови та літератури, класний керівник 10-Б класу Краматорській українській гімназії Наталія Міщенко повідомила у Facebook зворушливу історію про те, як батьки її класу одноголосно вирішили допомогти Збройним силам України.

"Учора батьки мого колишнього 9-Б класу, а тепер уже 10-б та частково 10-А класів, прийняли за декілька хвилин одностайне рішення: передати для потреб ЗСУ гроші, що залишилися в них у класній касі за минулий навчальний рік, - пише вчителька. - Батьки дітей, що прийшли до класу цього року, підтримали їх з великим ентузіазмом! Понад 4000 тисячі гривень було кинуто на волонтерський рахунок!"

"Коли я зайшла до батьківського чату, то зворушила не тільки одностайність, а й гасла, якими вони підтримали це важливе рішення: "Слава Україні!", "Героям Слава!", "Слава ЗСУ!", "Разом переможемо!", - ділиться враженнями Наталія Міщенко. - Я подумала: "Боже, яке щастя мати таких батьків та вчити їхніх дітей! Дякую тобі, Боже, за це!" Безмежно вам вдячна, мої любі, за вашу громадянську позицію, за ваш патріотизм, за вашу повагу й любов до наших захисників, за нестримне бажання наблизити нашу перемогу над вселенським злом!"
ОбщеЖитие
Додати коментар

Якщо ви хочете залишити коментар, прохання авторизуватися або зареєструватися.

Останні новини: