21 березня 2023   13:26   1553

У Дрогобичі відкриється виставка робіт Артура Новікова — художника, викладача Мистецької школи №3 Краматорська, воїна ЗСУ

У Дрогобичі відкриється виставка робіт Артура Новікова — художника, викладача Мистецької школи №3 Краматорська, воїна ЗСУ
26 березня у Дрогобичі відбудеться відкриття виставки живопису «Рідні барви 4.5.0.» художника, викладача Мистецької школи №3 Краматорська, воїна Збройних Сил України Артура Новікова.

На виставці представлені картини з мирного часу та колажі з робіт повномасштабної війни.

Захід проходитиме у приміщенні Музею «Дрогобиччина» за адресою м. Дрогобич, вул. Тараса Шевченка, 38 у 14.00. Виставка триватиме з 26 березня по 17 квітня 2023 року. Персональна виставка Артура Новікова має назву «Рідні барви 4.5.0» – ця абревіатура з цифр мовою військових означає «все спокійно».

Новіков Артур Станіславович народився 26 листопада 1984 року в місті Краматорськ Донецької області. Ще у дитинстві у нього виникла жага до творчості, що привело його до художнього відділення Школи мистецтв №3, а потім до Донецького художнього училища на факультет «Станковий живопис», яке закінчив у 2005 році, здобувши кваліфікацію «художник-виконавець та викладач образотворчого мистецтва». У 2009 році Артур Новіков закінчив Міжнародний науково-технічний університет ім. Юрія Бугая.

Трудовий та творчій шлях розпочав у 2005 році у якості викладача Краматорської школи мистецтв №3, де навчався. Учні Артура Станіславовича здобули чимало нагород у всеукраїнських та міжнародних конкурсах і фестивалях, неодноразово проводились спільні виставки викладача та учнів.

Артур Новіков завжди мав яскраво виражену громадянську позицію, тож за два дні після початку повномасштабного вторгнення, 26 лютого 2022 року він вже офіційно був в лавах ЗСУ. Пан Артур і сьогодні продовжує боронити нашу країну від ворога. Та жага творчості знаходить вихід і в таких складних умовах.

Запрошуємо тимчасово переміщених осіб та місцевих мешканців на відкриття виставки Артура Новікова «Рідні барви 4.5.0».
Східний Проект
Додати коментар

Якщо ви хочете залишити коментар, прохання авторизуватися або зареєструватися.

Останні новини: