23 березня 2023   16:45   158

Російський Центробанк навчатиме співробітників китайської мови

Банк Росії на початку тижня розмістив на майданчику "Сбербанк АСТ" запит пропозицій щодо надання освітніх послуг з вивчення китайської мови "у сфері професійних комунікацій".

Про це пишуть російські ЗМІ.

Щороку планують навчати близько чотирьох груп слухачів чисельністю чотири-вісім осіб. Співпраця обіцяє бути багаторічною.

Загалом співробітникам Центробанку належить пройти 288 академічних годин програми, понад 70% якої припаде на практичні заняття.

Вивчати зарубіжний досвід планують для його "використання в бізнес-процесах і здійснення професійної комунікації у сфері міжнародного співробітництва".

Практичний інтерес Росії до Китаю розширюється на тлі збільшення товарообігу двох країн. Також зростають обсяги торгів китайською валютою на Московській біржі, її найбільші емітенти випускають бонди в юанях.

За оцінками HeadHunter, за рік попит на співробітників зі знанням китайської мови у фінансовому секторі РФ зріс на 113%.

У лютневому дослідженні Superjob йдеться, що кількість вакансій, де потрібне знання китайської мови, за рік стала вдвічі більшою.
Цензор.Нет
Додати коментар

Якщо ви хочете залишити коментар, прохання авторизуватися або зареєструватися.

Останні новини: