24 березня 2023   14:30   665

У Святогірську для місцевих та внутрішньо переміщених осіб запрацювала безплатна пральня

У Святогірську для місцевих та внутрішньо переміщених осіб запрацювала безплатна пральня
З 17 березня у Святогірську на Донеччині для місцевих жителів та внутрішньо переміщених осіб запрацювала безплатна пральня "ДАНА".

Про це повідомляє Святогірська міська військова адміністрація.

Ідея із відкриттям пральні – не випадкова. Після наслідків російської агресії у місті й досі не вдається відновити центральне водопостачання та водовідведення. Тому проблема "як і де попрати?" була однією з нагальних.

Ідею соціальної пральні вдалося втілити завдяки сумісним зусиллям Святогірської МВА та їх партнерів, а також за участі волонтерів та місцевих підприємців. У приміщенні тимчасової споруди по вулиці Івана Мазепи, яке люб’язно безплатно надав місцевий підприємець, вдалося обладнати пральню та організувати в ньому надання послуг з прання та сушіння одягу. Наразі в пральні працюють 2 пральні машинки та 2 сушарки.

Незабаром очікується підключення ще 4 пральних машин, що дасть можливість значно збільшити кількість отримувачів послуг.

"ДАНА" працює з понеділка до суботи, з 8 до 18 години. Для того, щоб скористатися послугами, необхідно попередньо зареєструватися.

Повідомляється, що перша раніше відкрита пральня у місті також успішно працює та надає тотожні послуги жителям.

Східний варіант
Додати коментар

Якщо ви хочете залишити коментар, прохання авторизуватися або зареєструватися.

Останні новини: