6 квітня 2023   19:09   357

День Соледарської громади в освітньому хабі «Донеччина»

День Соледарської громади в освітньому хабі «Донеччина»
В освітньому хабі «Донеччина» відбулася зустріч відповідальних за роботу Центрів хабу з представниками Соледарської громади.

Про це інформує Донецька обласна державна адміністрація

Учасниками заходу стали педагоги, учні та їхні батьки.

Присутніх було детально ознайомлено з метою, завданнями та напрямами роботи хабу. Презентовано роботу локацій: Центр наступності освіти, Центр вивчення мов, Центр національно-патріотичного виховання, Центр психологічної підтримки, Центр Stem-освіти.

Учнівська молодь і представники батьківської громадськості Соледарської ТГ Донецької області познайомилися з напрямами роботи Центру Stem-освіти: «Робототехніка», «3D-моделювання та 3D-друк», «Природнича лабораторія». Що таке розумні речі, як автоматизовані системи впливають на розвиток суспільства, як працює 3D-друк, що і як можна досліджувати за допомогою сучасного електронного мікроскопа… На ці й інші питання дали відповідь відповідальні за роботу Центру.

Результатом зустрічі стало попереднє планування спільних заходів, залучення учнівської молоді, педагогічної спільноти та батьківської громадськості Соледарської ТГ до участі в заходах освітнього хабу «Донеччина».

За інформацією департаменту освіти і науки облдержадміністрації
Kramatorsk.INFO
Додати коментар

Якщо ви хочете залишити коментар, прохання авторизуватися або зареєструватися.

Останні новини: