14 травня 2023   16:11   591

Донеччина обрала кращих спортсменів і тренерів квітня

Донеччина обрала кращих спортсменів і тренерів квітня
Управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації продовжує щомісячно підбивати підсумки виступів атлетів регіону на всеукраїнських і міжнародних змаганнях.

Про це інформує Донецька обласна державна адміністрація, за інформацією управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації

На засіданні комісії під головуванням начальника управління Володимира Мицика визначено кращих спортсменів та тренерів квітня за категоріями: з олімпійських, неолімпійських видів спорту, видів спорту серед осіб з інвалідністю. Голосування проводилося серед вболівальників у соцмережі Facebook, а також експертної групи управління.

У категорії олімпійці спортсменом місяця Донеччини визнаний майстер спорту України з тхеквондо (ВТФ) Артем Гарбар із міста Дружківка, вихованець Школи вищої спортивної майстерності регіону. На чемпіонаті Європи з тхеквондо (ВТФ) серед клубів він здобув бронзову медаль у ваговій категорії до 87 кг. Відповідно звання тренера місяця отримав наставник Артема – заслужений тренер України Юрій Бірюков.

Переможниця відкритого чемпіонату Чехії зі спортивної аеробіки серед молоді Ярослава Хлистун разом зі своєю наставницею, заслуженим тренером України Ілоною Карпенко з міста Мирноград відзначені в категорії «Неолімпійські види спорту».

Кращими у номінаціях «Кращий спортсмен» і «Кращий тренер» у видах спорту серед осіб з інвалідністю стали представники міста Слов’янськ: майстер спорту України Злата Дячук, переможниця та срібна призерка Кубку світу з пауерліфтингу серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату, та її наставник, заслужений тренер України Ігор Котляров.
Kramatorsk.INFO
Додати коментар

Якщо ви хочете залишити коментар, прохання авторизуватися або зареєструватися.

Останні новини: