30 травня 2023   13:24   482

Через суспільно корисні роботи - до постійної зайнятості

Через суспільно корисні роботи - до постійної зайнятості
Участь у суспільно корисних роботах в рамках програми «Армія відновлення» надає безробітному можливість отримати грошову винагороду.

Про це інформує Донецька обласна державна адміністрація, за інформацією Донецької обласної служби зайнятості

Також це чудовий шанс зарекомендувати себе, проявити свої робітничі та особисті якості. Нерідко пошукачам, які взяли участь в цьому урядовому проєкті, роботодавці пропонують постійну роботу.

На початку квітня за допомогою у працевлаштуванні до Новогродівського міського центру зайнятості звернувся Борис Головко. Через активні бойові дії він був вимушений переїхати у Новогродівську громаду та розпочав пошуки роботи на новому місці. Чоловік має досвід роботи у сфері будівництва, працював муляром та штукатуром. Фахівці центру зайнятості запропонували йому суспільно корисні роботи, які проводило комунальне підприємство «Комунтех».

Протягом квітня Борис брав участь у роботах з відновлення громади від наслідків військової агресії та зарекомендував себе як відповідальний і працьовитий робітник. Ці якості були відмічені керівництвом підприємства. У травні роботодавець запропонував Борисові постійне місце роботи. Чоловік був працевлаштований на посаду підсобного робітника.

Враховуючи той факт, що Борис переселенець, підприємство має право на фінансову підтримку за його працевлаштування. Наразі працедавець готує пакет документів для отримання компенсації витрат на оплату праці за працевлаштування ВПО.
Kramatorsk.INFO
Додати коментар

Якщо ви хочете залишити коментар, прохання авторизуватися або зареєструватися.

Останні новини: