14 березня 2024   15:29   408

Краматорські боксери гідно виступили на змаганнях в Білій Церкві

Краматорські боксери гідно виступили на змаганнях в Білій Церкві
В місті Біла Церква завершився чемпіонат України з боксу серед учнів, присвячений памʼяті президента Білоцерківської міської федерації боксу, підприємця, народного депутата України 8-го скликання, захисника України - Олександра Олександровича Марченка.

У чемпіонаті взяли участь понад 250 кращих спортсменів 2010-2011 р.н. з різних областей України , які вибороли почесне право прославити своє місто й область, продемонструвавши власну майстерність на ринзі.

Від команди Краматорська прийняло участь 3 спортсмена ДЮСШ №3, повідомили в Управлінні фізкультури та спорту Краматорської міської ради.

На другу сходинку п’єдесталу в ваговій категорії 42 кг, виборовши срібло, піднявся вихованець Біжунова Олександра - Карчемний Ренат. Також вагомий внесок в командний залік внесли юні боксери: Туфатулін Валентин вагова категорія 40 кг - 5 місце (тренер Туфатулін Володимир) та Кутейко Олександр вагова категорія 48 кг - 9 місце (тренер Туфатулін Володимир).

Вітаємо спортсменів та тренерів , бажаємо всім успіхів на ринзі, наснаги на подальші звершення та нові перемоги під мирним українським небом.
Східний Проект
Додати коментар

Якщо ви хочете залишити коментар, прохання авторизуватися або зареєструватися.

Останні новини: