14 травня 2024   13:44   419

Актори харківського театру зіграли у Краматорську лялькову виставу для дітей

Актори харківського театру зіграли у Краматорську лялькову виставу для дітей
Вистава поєднала різні твори Ганса Крістіана Андерсена.

У суботу, 11 травня, актори харківського театру “ТікТак” зіграли для малечі у Краматорську безплатну лялькову виставу "Принцеси бувають різні”. Подія відбулася у новому громадському просторі “БезМеж”, який віднедавна працює у місті.

Спектакль розповідає про те, що принцеси можуть мати різні характери за різних обставин. Як каже одна з акторок Олександрп Шликова, ця вистава навчає дітей були хорошими у будь-яких випадках та робити правильний вибір у житті.

“Принцеси бувають різні” поєднала дві казки відомого данського письменника Ганса Крістіана Андерсена - “Принцеса і свинопас” та “Принцеса на горошині”. Актори зробили свій переклад відомих творів, а також додали вірші власного авторства.

Діти та їхні батьки були у захваті від побаченого.

Вперше актори театру “ТікТак” зіграли “Принцеси бувають різні” напочатку великої війни у харківському метро, яке тоді служило укриттям для багатьох жителів міста. Після того вони їздили з нею по всій Харківщині. Але водночас не оминали й Краматорськ.

До нашого міста театр “ТікТак” приїхав уже втретє. Вперше вони завітали до Краматорська восени 2022 року, коли виступили перед дітьми у кав’ярні “Поруч”.
KramatorskPost
Додати коментар

Можливість коментування матеріалів на сайті тимчасово відключена.

Останні новини: