23 травня 2024   15:48   523

Вадим Філашкін закликає тимчасово призупинити роботу усіх освітніх консультаційних пунктів для школярів в Донецькій області

Вадим Філашкін закликає тимчасово призупинити роботу усіх освітніх консультаційних пунктів для школярів в Донецькій області
Дорогі жителі Донеччини!

У зв’язку з погіршенням безпекової ситуації на території області ми тимчасово призупиняємо роботу освітніх консультаційних пунктів для школярів. Життя і здоров’я наших дітей – це найважливіше, про що ми повинні дбати.

Звертаюсь до всіх організацій, які надають освітні послуги в області: приватних закладів, громадських організацій та благодійних фондів. Наполегливо рекомендуємо тимчасово перейти на онлайновий формат. Пам’ятайте, що безпека ваших вихованців – це ваша пряма відповідальність. Будь-яке скупчення людей, особливо дітей, може становити загрозу для їхнього життя, тож не ігноруйте цю проблему.

Ми щиро вдячні міжнародним донорам, які облаштували освітні пункти в укриттях. Ці пункти допомогли захистити дітей та місцевих жителів, і після стабілізації ситуації вони знову будуть використовуватися за призначенням.

Дякую за ваше розуміння та підтримку.

Впевнений, що, попри всі складнощі, юні донеччани будуть сумлінно вчитися та розвивати творчі здібності.
Kramatorsk.INFO
Додати коментар

Можливість коментування матеріалів на сайті тимчасово відключена.

Останні новини: