0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
Питання буде таке:Цитата: Merlin від 30 Липня 2009, 14:19:211. Чому так багато прогулів у депутатів від БЮТ в міськраді?
1. Чому так багато прогулів у депутатів від БЮТ в міськраді?
А после этого некоторые исчо агитируютЪ голосоватьЪ за БЮТ.... А смысл? В условиях отдельно взятого Краматорска?
Цитуватиправда? і дотримуються? коли землю перепродують? коли людей в так Ви не замислювались - ЧОМУ так відбувається?а, бачте, мої спроби пояснити, шо система працює неправильно тому, шо вона збудована неправильно, а збудована неправильно, тому шо НЕМА ЗАПРОСУ від суспільства на ПРАВИЛЬНУ побудову, шо вимагають НЕ ТОГО і НЕ ВІД ТИХ - наштрикається на обзивання мене "клоуном"...Ну так ДІТЯМ проще всього пояснити ЕЛЕМЕНТАРНІ речі, нарядившись клоуном, фіглє...
правда? і дотримуються? коли землю перепродують? коли людей в
Цитата: Saurus від 31 Серпня 2009, 13:32:20А после этого некоторые исчо агитируютЪ голосоватьЪ за БЮТ.... А смысл? В условиях отдельно взятого Краматорска?а смысл вообще за кого-то голосовать? в любых условиях
голосування за БЮТ?
а смысл вообще за кого-то голосовать? в любых условиях :
Цитувати голосування за БЮТ?тьфу, йошт...НЕ НАДА! не треба голосувати за БЮТ!Збав Боже від таких однодумців, а з політопонентами ми якось- самі ...
... наштрикається на обзивання мене "клоуном"...
Цитата: Chico від 31 Серпня 2009, 13:35:46а смысл вообще за кого-то голосовать? в любых условиях :когось Ви мені нагадуєте....
Цитата: AntZ від 31 Серпня 2009, 13:48:07Цитувати голосування за БЮТ?тьфу, йошт...НЕ НАДА! не треба голосувати за БЮТ!Збав Боже від таких однодумців, а з політопонентами ми якось- самі ...так який запрос вам потрібен?
Концовка эффектная.
Цитата: ink від 31 Серпня 2009, 13:51:10Цитата: AntZ від 31 Серпня 2009, 13:48:07Цитувати голосування за БЮТ?тьфу, йошт...НЕ НАДА! не треба голосувати за БЮТ!Збав Боже від таких однодумців, а з політопонентами ми якось- самі ...так який запрос вам потрібен?останні пара місяців поясненнь - пішли насмарку?
бо пан Антц затрудеяється сформуліровать
Цитуватибо пан Антц затрудеяється сформуліроватьнє, ну точно дєцкій сад...=*/вам не зрозуміло, шо таке "суспільний (общєствєний) запрос"?підказую - це НЕ документ... +))