ПОЛІШУКАМИ, ідіот +)
ВОЛИНЯКАМИ, ідіот!
Валік... Я розумію, шо один раз був на Галичині, і тобі через забор показали на сусудню Волинь, і облаяли, бо в них "наша груша на їх бік звисає, і ми ото вже триста років судимся" (знаєш, звідки це, нє?+)
Дурними, як по всьому світу, звісно, вважають найближчих сусідів. На рівні держав, на рівні областей, на рівні сіл, і на рівні сусідів.
Так от... певно, шо галичани не люблять волиняків... Волиняки - галичан... Обоє не люблять закарпуців.
АЛЕ
Як ото в Європі всі сходяться на думці, шо "самі дурні- такі бельгійці", так от і ВСІ об*єднуються по тому, шо "самі дурні - полішуки".
Я не думаю що слово "полішук" обов'язково означає "безграмотність" чи "неосвідченість".
http://www.blackforum.volyn.net/forum/viewtopic.php?f=28&t=371&p=10221справа в тому, шо Полісся - глухий лісовий кут, села далеко від цивілізації, і люди, які звідти "виповзають" на світ божий - дійсно, малоосвіччені, в містах лякаються, і т.і.
Тому "полішук" і стало синонімом "неосвіченого темного селюка"...
Отправленный на: Июня 09, 2008, 14:04:04
Ярік
а мне противно понимать, что народ опять поверил и его опять кинули...
в шо повірив і на шо кинули?
Мо, ти за народ "додумав", як завжди?
Народ повірив В СЕБЕ, а не в Юща... НАРОД дав владу Ющу, і народ же її (рано чи піздно) ЗАБЕРЕ..
Ярік, ну не будь москалем - не страдай "вождізмом", ну мені прикро за тебе, чес слово...=(