Пока что свою власть она использует только для трепотни.
Ось тільки про "трєпотню" - я Вас вмоляю.

Тімоха виїхала на гаслах "Скасуємо пільги депутатам". Вона ВСЕ зробила для того щоб прийняти цей закон?
Все. Чому не прийняли? ПР+комуняки+Літвин відмовилися голосувати. Голосів не хватило. Більш вона нічого не могла вдіяти. Вибачте.
Тімоха виїхала на гаслах "Почнемо виплату вкладів СРСР". Зробила?
Так.
Підвищення пенсій з нового року і т.і. обіцяла. Зробила?
Так.
Потім ще був Закон про шахтарьський труд (який чомусь пропихував БЮТ, а ні "рідна" ПР) і ще низка Законів про підвищення стіпендій та т.і. (котрі для Преза є "популістськими", а для пересічного громадянина - тільки на благо) Зробила?
Так.
Хоч і аби-як, але дику інфляцію в першому півріччі збила.
З Пу домовилась про більш-менш розумну ціну на газ, незважаючи на великий борг, та роздротування Москви нашим Гарантом.
І це - тільки перше, що прийшло в голову.
Так шо про "трєпотню" - Ви попридержіть свою думку при собі, ок?
P.S. Я ніколи не клявся їй в вічной любові (і не буду), але на цей момент
для мене вона поки що єдиний з українських політиків, який виконує (або хоч НАМАГАЄТЬСЯ виконувати) свої обіцянки виборцям (хоч і не всі). В цьому вона навіть перша на моїй пам'яті. Її попередники "ложілі с прібором" на народ тільки-но сівши в крісло. Ось то була - "трєпотня".
P.P.S. Пародія на виконання обіцянок була в ПР (так звані "соц. контракти"). Але я чув, як це робилось: ПиРець йшов в ісполком та через свої "тяги" брав інформацію о ВЖЕ запланованих діях міськради у наступному році на своїй дільниці. Ось їх і прописував в "контракті".

А далі вже від нього нічого не залежало.