если бы у меня не было других средств к существованию, я бы подал в суд. В текущей ситуации, когда у меня есть другие источники дохода, а сумма долга настолько мизерна, что бороться за нее просто невыгодно, я предпочитаю подождать и дать возможность заводу выбраться из этой ситуации
от пожалуйста - ТОКА НЄ НАДА
(удалено модератором)!!
два віноградніка в ЮАР? +))
Хотя... насчет овец можно усомниться. Думаю им не дадут потом покоя.
Шановний... Ви, звісно, ВИБАЧТЕ.. але... коли ... була тут сумна історія... загинув Олег Єрьомєнко... і його брат "вийшов в прямий ефір" і ЧЕСНО сказав - "пацани, ето мой брат, НЄ ТРОГАЙТЄ" - ЦЕ було ДОСТОЙНЕ поваги!
До чого я веду...
Ви, шановний, ПЕДАЛЮЄТЕ "захист" інтересів власників Заводу, нібито Вам ПЛАТЯТЬ за це...
Вибачте, але це - моє ОСОБИСТЕ враження
Я - СКМЗ знаю НАБАГАТО краще, ніж Ви це собі можете уявити... Так склалося... ІСТОРИЧНО
Якшо в холі подивитись на "фрески" - а, кажуть, їх ЗАШИЛИ?? - то 90% людей мені або РОДИЧІ, або ЗНАЙОМІ...
це- НАШ завод
МИ - його будували, еваюкували, відбудовували і втримували в "буремні 90-ті"...
а ВИ (ну, не Ви особисто) - ПРИЙШЛЕ БИДЛО, голе, босе, в касці в шпорах, прийшло на МОЄ подвір’я ще й повстання робиць!!!
Ви - ЗГУБИЛИ Краматорськ.. Ви перетворили його на "Матрицю" з півняками і ігровими автоматами...
Ви - перетворили МІСТО вільних людей на "прізаводской посьолок" з Танськими, Захаровими, Костюковими і "підскакуванням" по команді на "площаді імєні Лєніна"...
Ви - ВІРУС
Ви маєте бути УНІЧТОЖЕНІ
Якшо Ви- особисто -НЕ відноситесь до "вірусу", КИДАЙТЕ МАНАТКИ і біжіть... Якнаймога далі від "людей", які уособлюють собі нинєшню "городскую власть"....
Їм -
(удалено модератором)...