ААААА...
вибачте мене, шановні!!!
я ДІКО тормознув
я ЗАБУВ про одну найважливішу деталь
я ЗАБУВ, шо Микола Лєонідич працював в ТПП
тобто, УКТНЗЕД був його настольною книгою...
а виглядає він приблизно так:
7301 Палі шпунтовi з заліза або сталі, просвердленi або непросвердленi, перфоровані або не перфоровані, монолiтнi або зробленi зі збiрних елементiв; кутки фасоннi та спецiальнi профiлi зварнi з заліза або сталі:
7302 Вироби з заліза або сталі для залiзничних або трамвайних колiй: рейки, контррейки та зубчастi рейки, стрiлки, хрестовини глухого перетинання, розпірки мiж рейками та iншi елементи з’єднання та розведення рейок, шпали, накладки стиковi i пiдкладки опорнi, плити, крюкові рейкові болти, рейковi подушки та розтяжки, основи рейок, розпірнi бруски, пластини та iншi деталi, спецiально призначенi для укладання, з'єднання або закрiплення рейок:
7303 00 Труби, трубки i профiлi порожнистi, з чавунного литва:
7304 Труби, трубки i профiлi порожнистi, безшовнi з заліза або сталі (крiм чавунного литва):
7305 Інші труби і трубки (наприклад, зварнi, клепанi або з’єднані аналогічним способом) з круглим поперечним перерiзом, зовнiшнiй дiаметр яких понад 406,4 мм iз заліза або сталі:
7306 Труби, трубки i профiлi порожнистi (наприклад, з вiдкритим швом або зварнi, клепанi або з’єднані аналогічним способом) iз заліза або сталі:
7307 Фiтинги для труб і трубок (наприклад, муфти, колiна, втулки) iз заліза або сталі:
7308 Металоконструкцiї, за винятком збірних будівельних конструкцій товарної позиції 9406) та їх частини (наприклад, мости та їх секцiї, ворота шлюзiв, башти, решітчасті щогли, покрiвлi, каркаси до покрівлі, дверi, вiкна та їх рами, пороги для дверей, заслони, балюстради, стовпи та колони), iз заліза або сталі; листи, стержні, кутки, фасоннi профiлi, труби та аналогiчнi вироби, iз заліза або сталі, призначенi для використання у металоконструкцiях iз заліза або сталі:
http://www.v-e-d.info/ppages/mdoffice/main.html?page=41УКТНЗЕД - Український класіфікатор товарної номенклатури зовнішньо-економічної діяльності - перелік ВСІХ товарів, які виробляються (експортуються- імпортуються) в/з України. КОЖЕН вироб, товар, річ підпадає під один з кодів Класифікатора, ЧИМ, власне, ТПП, очолювана Кутєповим, і займається...
Тобто, НАСПРАВДІ Микола Лєонідич КОЖЕН ДЕНЬ бачив перед свої ясні очі "тєхнологічєскіє тєрміни, которих, по словам "свідомих" підмоскальників, НЄ СУЩЄСТВУЄТ"... і бла-бла-бла, нєобходіми многіє і многіє лєта для іх "прідумиванія" вмєсто канонічєскіх, столєтіямі создаваємих" російських тєрмінов (на кшталт "швеллер", мабуть), а тепер раптом заявляє, шо "нєту!"..
Ну нєту, і всьо! Прідумивать надо! А пока шта пользуємся канонічєскім, ісконно-сєрмяжним швєллєром, ібо азмь єсьм!
Скажіть, шановні "несвідомі".. А "защіта рускава єзиґа" от посягатєльств - БЕЗ БРЕХНІ - ніяк неможлива?
Ну от просто, не брехати, не казати на чорне - біле, і навпаки, не казати, шо "тєрмінов нє сущєствуєт", коли декілька років бачив їх кожен день, і ще і "бумажкі з пєчатью" підписував з тими самими "нєсущєствующімі тєрмінамі"?
Ну просто - НЕ БРЕХАТИ????
Ну я починаю ненавидіти "єзиґ", бо тільки шо коснеться розмови про нього - раптом з*являється навколо СТІЛЬКИ брехні і відвертого хамства, п*дєжа і пересмикування, шо скоро буде аксіомою "гаваріш на єзиґє - значить, БРЕШЕШ"
Кінчайте брехати, шановні!!
Якшо це можливо для москаля...