Читав в інеті: Коли пересічний німець вперше потрапив у Київ, він був дещо в шоці - "Ніфіга собі, на яких авто у вас люди їздять! У нас і то - скромніше. А в світі чомусь вважається, що Україна - бідна країна..."
Це дійсно так.
Невідповідність доходам очевидна.
Колись давно чув (мабудь по ТВ) про чувака, котрий купив в кредит новеньку БМВ. 26 років. Працює водієм(!)

. Його питають "а чим повертать кредит будеш". Він - "батькі допоможуть". А на питання "як часто він на неї їздить", каже "по вихідним катаємось за місто,
якщо друзі заправлять"

Ось це - саме ті дебільні понти, про які
Портвейн і казав. І
Kot теж казав про
ще вчора їздив на 99, а сьогодні на Камрі.
До речі, і в нашому місті іноді теж трапляється, коли на заправках просять у новий Лексус чи крутий БМВ накапати 3л бензину.

Мораль: Є бабло - нема питань. Нема бабла - розраховуй на щось дешевше. "Нехер понты гонять". Звичайно, це не зовсім стосується таких НЕОБХІДНИХ і крупних покупок, як дім чи квартира. Але ж більшість з всього іншого - це звичайна надмірність.
В мене телевізор за 1,5 т. грн (здається був) і нічого - те ж нормально показує.
Що до маніфесту. Щось робити треба. Але бібікать не буду. Вибачте, шо тут бібікать? Кому?
Бабусям на лавочці? Меру біля ісполкому? Він відверто насрав навіть на Правила дорожнього руху, коли потрапив в ДТП і його за це аж ніяк не було покарано. Йому до сраки були всі протести мешканців на Ю-50. Так же йому і моя бібіка - до ....
До того ж він не робить економіку. Він не глава НБУ, не Президент і навіть не прем*єр-міністр.
Я ще розумію - Київ. Там можна перекрити Банкову чи Грушевського і бібікать хоч до вечора. ЦЕ - БУДЕ ПОЧУТЕ. І одразу з*явиться в ЗМІ. Тоді є шанс на якусь реакцію.
А бібікать в Краматорску - ............
Та і ПРО ШО бібікать? То вже якісь вимоги треба висувати реальні, а ні просто в істерику впадати.