...проамериканский премьер...
от до чого тут це? а коли прем*єр "проросійський", то все ок? і взагалі - ми про гроші, чи про шо?
...когда пан Ющенко на фоне майданной комедии входил во власть, принимая присягу нации на бухгалтерской книге.
Це він так про Біблію!?

А чи не багато на себе бере ця Бузіна?
Ні, я розумію, можна підтримувати, або не підтримувати якісь дії. Можна з кимось поджуватись, чи не погоджуватись. Можна когось поважати, або не поважати. Але ганьбити чиюсь віру та паплюжити чиїсь
святі речі заради лише "красного словця".... це вже занадто навіть для журналюги. Це ж стоюється і
майданной комедії - то теж була чиясь віра. І з тих, хто там стояв, ніхто нічого поганого не прагнув. То чого над ними глузувати? Умнікі х.єви.
...И снова курс залихорадило! Его опустили ниже отметки 5,0, как только по креслам расселся первый Юлин Кабмин...
Ну як же ж це можна, шоб навіть мімо проходячи, та й юльку не пнуть?

Так то вона і в курсах винна? А я наівний думав, шо НБУ відокремлений від КМУ, як в Конституції і записано... а оно он як! А "часовенку..." - теж вона?

До речі, збрехав Бузіна. Курс не опускався нижче 5,05. Та і взагалі, вся динаміка полягала в його стабільном зниженні ще на весь год до Юлькіного прем*єрства:
http://bin.com.ua/quotations/nbu/plotnbu.shtml?day=1&month=1&year=2004&inter=380&curr=3840&x=25&y=11Але, що він був різкий у квітні, то правда.
Ні. Мене самого бісить бездіяльність уряду. Безвідповідальність "слуг народа". Некомпетентність керівництва НБУ.
Але ж давайте будем об*єктивними до кінця:
Чи хтось із вас, шановні, впевен, що якби замість Тимошенко зараз був би Янукович (а третього не дано), то наше сьогодення було б кращим, га? Чи в його команді багато людей, котрі окрім слів "откат" та "освоім" мають достатньо РЕАЛЬНИХ економічних познань для подолання кризи? Я, особисто, дуже сумніваюсь.
А з приводу Стельмаха, думаю його треба відправити у відставку. Він відверто не впорався зі своєю роботою. І своїми непрофесійними діями підірвав довіру до нац. валюти і її стабільність, а це є ОСНОВНОЮ функцією центрального банку держави по Конституції. Тим самим ще й усугубив кризу.
До речі, коли Стельмаха зняли у 2002 році, мої рідні банкіри пили шампанське та відверто раділи. Бо замахались виконувати його постанови, котрі практично всі були "по-дебільному написані"(с).