...Дело в том, что выбирать особо несчего и кто бы не пришел хуже уже не будет, после кэрування этих двух деятелей, Ющенко и Тимошенко... но однозначно, кто бы не пришел(кроме этих двух) - это уже позитив и хорошее дело...
Ніхера, вибачте.
Прихід Яника - це однозначно "Назад в будущее-2" ще років на 20. Прихід Пєті - взагалі не коментую. Прихід Яценюка - він ще "пацан" в цій справі, не зробить НІЧОГО. Литвин - кучмівське болото, і ні туди, і ні сюди. Тігіпко - розумний, сильний, тому нічого сказати не можу, бо Юля теж сильна і далеко не дура, але не все у неї виходить.
Підсумок: Слова "
кроме этих двух - это уже позитив и хорошее дело" - туфта повна. IMHO.
...Такое впечатление, что Вы недостойны той земли и страны в которой Вы живёте...
Ой, я не можу.

Чия б корова мичала...
От за шо я не люблю росіян та американців, так це за їх надмірну зухвалість, яка плавно переходить у хамство. Ну хто вам сказав, шо ВИ вправі СУДИТИ хто чого "достоин", а хто "не достоин", га???
Ну ХТО ВИ ТАКІ? Ви на себе подивіться - "голе й босе" (с) А лізуть тут із своїм "мнєнійо" чи "достоин" я, бачте-но своєї землі, чи "не достоин".

Ви далеко від нас втекли із своїма нафтої, газом, лісом, золотом, алмазами та океанами риби, га?
Ви хоч до рівня тих же США, чи Канади доповзли із всьома цими скарбами, шо Бог послав (котрих в нас, до речі, немає)? Чи може хоч до рівня маленької Норвегії? Ну хоч у двадцятку потрапили? А у сороковку?
Та вас там і рядом не стояло! А бач, сидять, патякають "ви - достойни", а "ви - недостойни"...
Так же і про демократію - шо Ви про неї можете сказать, коли Ви її в глаза не бачили? Все життя на царя молитесь. Ви на цьому розумієтесь - як я на жіночих панчохах. А сидять, бачте, повчають нас...
Топологическая загадка русской души - сидеть по шею в дерьме, и при этом смотреть на всех свысока. (не моє)