0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
Цитата: AntZ від 23 Червня 2009, 11:56:17ЦитуватиПравила достаточно понятны.даааа? ну то поясніть мені, чи можна писати "блін", "нах" і "фіг", Пишіть на власний розсуд, а модератор поправить і надалі не пишіть (за один раз не банять і деколи навіть попередження не виписують). Чи у Вас одразу виникає питання "А хто такий той модератор, шоб мене вчити"?Цитуватиі ДЕ визначена МЕЖА- оце можна, оце- ні?Та не дойдете Ви ніколи до визначеної межи. Усі словоформи не перебрати і завжди найдеться такий, хто придумає свою, яка під визначенність не підпаде.ЦитуватиЦитуватии то что-то останется непонятным, потому как любое выражение можно толковать по-разному. БЕЗУМОВНО!але я за те, шоб кількість "нєпонятого" зменшилась, а Ви?А мені усе зрозуміло. А навіть якщо шось буде не зрозуміло - уточню (навіть після попередження) і покладусь на розсуд адміністрацій, мені це не важко - я не хворий на комплекс бога.
ЦитуватиПравила достаточно понятны.даааа? ну то поясніть мені, чи можна писати "блін", "нах" і "фіг",
Правила достаточно понятны.
і ДЕ визначена МЕЖА- оце можна, оце- ні?
Цитуватии то что-то останется непонятным, потому как любое выражение можно толковать по-разному. БЕЗУМОВНО!але я за те, шоб кількість "нєпонятого" зменшилась, а Ви?
и то что-то останется непонятным, потому как любое выражение можно толковать по-разному.
Цитувати(за один раз не банятьта ЛАДНО!!+))
(за один раз не банять
Цитуватихто придумає свою, яка під визначенність не підпаде.і ЗАМЄЧАТЄЛЬНО!!!прикиньте, ще римляни придумали - "шо не заборонено, то дозволено"І всі інші спроби з тих пір передивитись принципи права закінчувались крахом
хто придумає свою, яка під визначенність не підпаде.
Цитуватихворий на комплекс бога.хто етот падонок??? Ім’я, сістґа, ім’я!!
хворий на комплекс бога.
ЦитуватиЦитуватихто придумає свою, яка під визначенність не підпаде.і ЗАМЄЧАТЄЛЬНО!!!прикиньте, ще римляни придумали - "шо не заборонено, то дозволено"І всі інші спроби з тих пір передивитись принципи права закінчувались крахомЦе не в тему.
регистрируясь на форуме мы принимаем какие-то правила ,а обжившись об этом забываем.Это касается всех.Позволяем себе обижать по сути незнакомых людей.Вот например когда-то АртД написал мне такую фразу-"я думал вы умнее..",и я обиделась.Вроде и не барышня ,но было очень не приятно.Думать можно что угодно,но что-бы написать подумать нужно дважды.
Цитата: doom від 23 Червня 2009, 12:32:07ЦитуватиЦитуватихто придумає свою, яка під визначенність не підпаде.і ЗАМЄЧАТЄЛЬНО!!!прикиньте, ще римляни придумали - "шо не заборонено, то дозволено"І всі інші спроби з тих пір передивитись принципи права закінчувались крахомЦе не в тему.як раз ЦЕ майже єдине, шо тут в тему +)))
Хитро. Поди туда, не знаю куда …Это ж ты обосновываешь вред флуда и офтопа, а доказательства твоим словам должен искать сам оппонент, так как тебе влом. Тебе не кажется, что это перебор?
Я так понимаю, пока доказательства не предоставлены, их нет.
Ну тут еще принципов права не хватало. Не надо проецировать государство на форум. А то мы тут дойдем до выборов, референдумов, судов, СБ, денег и т.д., построим идеальное (с точки зрения права) государство и будем жить в виртуале. Матрицы захотелось?
Цитата: doom від 23 Червня 2009, 12:43:15Ну тут еще принципов права не хватало. Не надо проецировать государство на форум. А то мы тут дойдем до выборов, референдумов, судов, СБ, денег и т.д., построим идеальное (с точки зрения права) государство и будем жить в виртуале. Матрицы захотелось?Не, нормально. Каждый будет занят в каком-то комитете, а поскольку все станут коллегами - матюкать никто никого не будет. Ну, а если будет - то только со всем уважением и строгона "Вы". А на флуд времени просто ни у кого не будет, поскольку столько обязанностей...
Ещеб бабки б платилиб!!
Форум создан для пользователей. Пусть они решают в конечном итоге.
Как-то так (с)
Другие посетители могут проголосовать за исключение тех, кто блюет и т.п.