Питання конкрєтне. Відповідаю: рік тому біля "Кристалу" моя коректність була зі мною. Ні одного вислову Вашого типу від мене ніхто не почув. Навіть підвищенного голосу не лунало. Щодо моєї "блін інтелігентності" -- хіба Ваш варіант краще? Звісно, я намагався скопіювати Вашу манеру висловлювання думок, але -- вибачте -- мені не вдалося стати таким бидлом, як і Ви. У всякому разі віртуально.
Ой, вибачте, майстре. Не ображайтесь. Як несправедливо з вами тут обходяться. І я, бидло таке, ще підпрягся. Отже, закликаю усіх:
Люди, розкрийте очі! Невже ви не бачите, що замість образ та наїздів цей парубок заслуговує лише пошану та захоплення. Особливо багатогранність його талнтів. Він тобі і майстер слова, я би навіть сказав метр словєсності,(куди там Бєлінському!), і художник -- балончиком з фарбою володіє не гірше ніж Да Вінчі пензлем, і спртсмен -- стрибає з паршутом, влучно і далеко жбурляє тверді круглі предмети. А акторськи здібності, майстерність первтілення? Хто був у "Баксі" років п*ять тому на 8 березня, той знає про що я. А ще надзвичайно моральна, скромна та корректна людина!
Отже, знімаю капелюха перед вами, Валєчка.
А якщо у Вас особисто урвався терпець і моя дупа так Вас хвилює, то приходьте -- може щось придумаємо разом!
Ні. Нажаль. Дупами не цікавлюсь. Особливо чоловічими. Особливо такими геніяльними.