Форум Краматорська

• 30 Квітня 2025, 23:35:12
  • Ласкаво Просимо, Гість
Будь ласка увійдіть або зареєструйтесь.

Увійти

Новини:

Автор Тема: яйца Захарова  (Прочитано 42762 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

26 Жовтня 2005, 10:18:14
Відповідь #285

Sharp

Offline Sharp

• Постоялец
  • Дякую
  • Сказав: 3
  • Отримав: 5
  • Весна прийде!
    • Перегляд профілю
Предлагаю закругляться. Нового ниче мы не скажем, и - ТЕМ БОЛЕЕ - от бакланчика нашего не услышим.
Кто сформулирует итог?

Шо, сдохли борцы с антипорядочным Танским? Или разговор приобретает нежелательный оборот? :shock:
Credo quia absurdum est

Форум Краматорська

Re: яйца Захарова
« Відповідь #285 : 26 Жовтня 2005, 10:18:14 »

26 Жовтня 2005, 10:52:46
Відповідь #286

AntZ

Offline AntZ

• سلام عليكم
  • Ветеран
  • Країна: 00
  • Дякую
  • Сказав: 0
  • Отримав: 4
  • Urbi et Orbi
    • Чоловіча
    • Перегляд профілю
Шарп??? не, я понимаю, что ты не совсем вменяемый, но не настолько же... Попробуй прочитаь еще раз, с первого раза до тебя не дошло... =//
Для ТУПЫХ поясняю - с твоим Валиком бороться и нах никому (мне, во всяком случае) не надо. Мне глубоко пох сам Валик, Крамправда, и проч. лабуда вокруг этого. Затеплилась надежда, что он че-то внятное произненсет - но тщетно! - я просто в очередной раз убедился в его, Влентина, "звезданутости". Поэтому - еще раз для ТУПЫХ - имхо, тема исчерпана!
Можем еще пару страниц друг на друга пургу погнать, но СМЫСЛ???
*
Кидаючи в воду камінці, дивись на кола, їми створені - інакше таке заняття буде порожньою забавкою

26 Жовтня 2005, 11:20:33
Відповідь #287

Merlin

Offline Merlin

• Ветеран
  • Дякую
  • Отримав: 1630
    • Чоловіча
    • Перегляд профілю
    • компьютерный клуб "Виртуальный Мир"
Шо, сдохли борцы с антипорядочным Танским? Или разговор приобретает нежелательный оборот? :shock:

После сообщения В.Танского 5 безответных сообщений его оппонентов. Резонный вопрос: уважаемый, Вы что кур... тьфу, читаете? То, что написано, или то, что хочется видеть???
Село неначе погоріло,       Если б вздора не вещали нам пророки-болтуны
Неначе люди подуріли,      Да, нажившись от казны, впредь ее не истощали,
Самі на панщину ідуть        Если б, наконец, блюли все закон святой и строгий
І діточок своїх ведуть…       И король не рвался в боги, а министры - в короли.

26 Жовтня 2005, 11:26:16
Відповідь #288

Chico

Offline Chico

• сам себе модератор и
  • Ветеран
  • Країна: mo
  • Дякую
  • Сказав: 47
  • Отримав: 152
  • stop the anti-smoking nazi's!
    • Чоловіча
    • Перегляд профілю
а это как вам будет приятней, выберите сами...
ни абижайте журналистов.

они хорошие,
просто иногда нимножка не так понимают, что им говорят,
иногда недопоняв нимножка придумывают,
ну еще иногда они немножко не журналисты, а долб....
но таких меньшинство.

(C) GGuuGGuu

26 Жовтня 2005, 11:54:06
Відповідь #289

EasyRider

Offline EasyRider

• Хочешь овладеть сердцами и душами людей - крепче держи их за яйца (C)
  • Старожил
  • Дякую
  • Сказав: 4
  • Отримав: 6
  • Моя работа проста - я смотрю на свет (с)
    • Чоловіча
    • Перегляд профілю
Адміне, чіпляй вже замок на цей топік. Тут вже недобре пахне смаженим.
Хлопці, я дивуюсь вашій стриманності. В мене б вже давно терпець урвався. Як цьому ВЕЛИКОМУМАЙСТРУСЛОВА ще ніхто не засунув у його дупу увесь його пізд..ж?
Ти диви, як він тут коректно розмовляє. Інтелігент, блін. Де була твоя коректність рік тому біля "Кристалу"?   Може відповіси? Чи знову питання НЄКОНКРЄТНО поставлено?

Мое главное имя - Терпение

26 Жовтня 2005, 14:34:50
Відповідь #290

Танский В.

Offline Танский В.

• Ветеран
  • Країна: ua
  • Дякую
  • Сказав: 70
  • Отримав: 108
  • на курсе, на глиссаде...
    • Чоловіча
    • Перегляд профілю
Валентин, если бы я имел убедительные доказательства своих утверждений я бы не стал бы предлагать пари - это просто нечестно. Для меня цель этого пари - получить агрументированное опровержение моих предположений. Если вы не можете дать таких опровержений - зачем вы приняли пари?
Как -- зачем принял? Денег выиграть! А если Вы не можете привести аргументы в пользу своего утверждения -- зачем предлагали спорить?  Было предложено поднять ставку -- я поднял. Все же очень просто : Вы сказали, что Диоксин и я -- одно и то же лицо и предложили ставку. Я ее поднял и сказал, что Вы неправы. Если бы я заявил, что некий человек,например, питается кровью невинных младенцев, а он бы заявил, что это ложь, то кто из нас должен доказывать свои утверждения? Либо я обязан представить доказательства своей правоты, либо признать ложность собственных утверждений и уплатить. В судебных делах именно так и происходит. Что тут непонятного?
...режим взлётный, параметры в норме, РУДы держу...

26 Жовтня 2005, 15:05:26
Відповідь #291

sergk

Глобал Модератор

Offline sergk

• Ветеран
  • Глобал Модератор
  • Дякую
  • Сказав: 20
  • Отримав: 39
    • Чоловіча
    • Перегляд профілю

Валентин, если бы я имел убедительные доказательства своих утверждений я бы не стал бы предлагать пари - это просто нечестно. Для меня цель этого пари - получить агрументированное опровержение моих предположений. Если вы не можете дать таких опровержений - зачем вы приняли пари?

Как -- зачем принял? Денег выиграть!

Ну, так что мешает? Доказываете что я неправ и получаете свой полтинник.

Цитувати

А если Вы не можете привести аргументы в пользу своего утверждения -- зачем предлагали спорить? 

Я понимаю, конечно, что вы писатель. Но попрбуйте побыть и читателем тоже. "Для меня цель этого пари - получить агрументированное опровержение моих предположений." - это цитата из моего письма, на которое вы отвечаете.

Цитувати

Если бы я заявил, что некий человек,например, питается кровью невинных младенцев, а он бы заявил, что это ложь, то кто из нас должен доказывать свои утверждения? Либо я обязан представить доказательства своей правоты, либо признать ложность собственных утверждений и уплатить. В судебных делах именно так и происходит. Что тут непонятного?

Валентин, вас заклинило на сдебных разбирательствах. Я предлагал пари, а не суд. Разницу надо объяснять, или сами догадаетесь?

26 Жовтня 2005, 15:42:17
Відповідь #292

AntZ

Offline AntZ

• سلام عليكم
  • Ветеран
  • Дякую
  • Urbi et Orbi
    • Чоловіча
    • Перегляд профілю
Цитувати
Я предлагал пари, а не суд.
ага, ага.... Принявший пари должен опровергнуть предложившего ставку.. (ну, если предмет спора - не есть объективное - не зависящее от участников - явление).
*
Кидаючи в воду камінці, дивись на кола, їми створені - інакше таке заняття буде порожньою забавкою

27 Жовтня 2005, 14:39:58
Відповідь #293

Танский В.

Offline Танский В.

• Ветеран
  • Дякую
    • Чоловіча
    • Перегляд профілю
Валентин, вас заклинило на сдебных разбирательствах. Я предлагал пари, а не суд. Разницу надо объяснять, или сами догадаетесь?
Возможно. Хотя у меня возникло именно "сдебное" впечатление. Только я ,честно говоря, никаких аргументов привести не могу. Я знаю, что Диоксин -- это не я. Вы утверждаете обратное. И требуете доказательств. Какие доказательства я должен представить? Лингвистический анализ текстов? Или показания свидетелей? Что бы Вас удовлетворило?

27 Жовтня 2005, 14:58:07
Відповідь #294

Танский В.

Offline Танский В.

• Ветеран
  • Дякую
    • Чоловіча
    • Перегляд профілю
Хлопці, я дивуюсь вашій стриманності. В мене б вже давно терпець урвався. Як цьому ВЕЛИКОМУМАЙСТРУСЛОВА ще ніхто не засунув у його дупу увесь його пізд..ж?
Ти диви, як він тут коректно розмовляє. Інтелігент, блін. Де була твоя коректність рік тому біля "Кристалу"?   Може відповіси? Чи знову питання НЄКОНКРЄТНО поставлено?
Питання конкрєтне. Відповідаю: рік тому біля "Кристалу" моя коректність була зі мною. Ні одного вислову Вашого типу від мене ніхто не почув. Навіть підвищенного голосу не лунало. Щодо моєї "блін інтелігентності" -- хіба Ваш варіант краще? Звісно, я намагався скопіювати Вашу манеру висловлювання думок, але -- вибачте -- мені не вдалося стати таким бидлом, як і Ви. У всякому разі віртуально. А якщо у Вас особисто урвався терпець і моя дупа так Вас хвилює, то приходьте -- може щось придумаємо разом!

27 Жовтня 2005, 15:14:14
Відповідь #295

AntZ

Offline AntZ

• سلام عليكم
  • Ветеран
  • Дякую
  • Urbi et Orbi
    • Чоловіча
    • Перегляд профілю
Танский
Цитувати
Питання конкрєтне. Відповідаю: рік тому біля "Кристалу" моя коректність була зі мною. Ні одного вислову Вашого типу від мене ніхто не почув. Навіть підвищенного голосу не лунало.
або я шось не розумію у цьому стосі.... Як це можна разносити палатку "корректно" та без "підвищенного голосу"? Мовчки та по діловому, тихо посапуючи собі під носа?
Шось не так... Валік, ти палатку розніс чи ні? Шо там ще було- фарба, яйця? Як це можна "корректно" жбурляти яйця???
Громадсткість ввели в оману стосовно твоєї поведінки?? Йой, шо ж це робиться, люди, гвалт, рятуйте.....
*

27 Жовтня 2005, 15:36:57
Відповідь #296

Chico

Offline Chico

• сам себе модератор и
  • Ветеран
  • Дякую
    • Чоловіча
    • Перегляд профілю
або я шось не розумію у цьому стосі.... Як це можна разносити палатку "корректно" та без "підвищенного голосу"? Мовчки та по діловому, тихо посапуючи собі під носа?
Шось не так... Валік, ти палатку розніс чи ні? Шо там ще було- фарба, яйця? Як це можна "корректно" жбурляти яйця???
Громадсткість ввели в оману стосовно твоєї поведінки?? Йой, шо ж це робиться, люди, гвалт, рятуйте.....
сам же ответил: "Мовчки та по діловому, тихо посапуючи собі під носа?"
:)
просто он ОЧЕНЬ уверен что нет аудиозаписи инциндента...
а свидетели и пострадавшие... где они ща...
ни абижайте журналистов.

они хорошие,
но таких меньшинство.

(C) GGuuGGuu

27 Жовтня 2005, 15:41:35
Відповідь #297

Chico

Offline Chico

• сам себе модератор и
  • Ветеран
  • Дякую
    • Чоловіча
    • Перегляд профілю
Звісно, я намагався скопіювати Вашу манеру висловлювання думок, але -- вибачте -- мені не вдалося стати таким бидлом, як і Ви. У всякому разі віртуально.
та да... бидлом не вдалося, бо ти вже чмо...
ни абижайте журналистов.

они хорошие,
но таких меньшинство.

(C) GGuuGGuu

27 Жовтня 2005, 16:46:29
Відповідь #298

Диоксин

Offline Диоксин

• *
  • Посетитель
  • Дякую
  • Отримав: 0
    • Перегляд профілю
Вот про быдло и чмо это удачно. Это в жилу к текущему моменту: только что в исполкоме депутат Толстогузов избил другого депутата. Будущий мэр, так сказать, учился руководить.
Казалось бы, а причем здесь Танский? А ведь кто подал дурной пример молодежи!
Есть и другая версия: Толстогузов опровергал оценку Захарова "Толстогузов и Выголов - не мужики". Вот, значит, Толстогузов и полез прилюдно доказывать свою мужественность и зрелость.
Позор хулиганам и дебоширам! :counter:
Травили мы их, травили...

27 Жовтня 2005, 17:31:42
Відповідь #299

EasyRider

Offline EasyRider

• Хочешь овладеть сердцами и душами людей - крепче держи их за яйца (C)
  • Старожил
  • Дякую
  • Сказав: 4
  • Отримав: 6
  • Моя работа проста - я смотрю на свет (с)
    • Чоловіча
    • Перегляд профілю
Цитувати
Питання конкрєтне. Відповідаю: рік тому біля "Кристалу" моя коректність була зі мною. Ні одного вислову Вашого типу від мене ніхто не почув. Навіть підвищенного голосу не лунало. Щодо моєї "блін інтелігентності" -- хіба Ваш варіант краще? Звісно, я намагався скопіювати Вашу манеру висловлювання думок, але -- вибачте -- мені не вдалося стати таким бидлом, як і Ви. У всякому разі віртуально.
Цитувати

Ой, вибачте, майстре. Не ображайтесь. Як несправедливо з вами тут обходяться. І я, бидло таке, ще підпрягся. Отже, закликаю усіх:
Люди, розкрийте очі! Невже ви не бачите, що замість образ та наїздів цей парубок заслуговує лише пошану та захоплення. Особливо багатогранність його талнтів. Він тобі і майстер слова, я би навіть сказав метр словєсності,(куди там Бєлінському!), і художник -- балончиком з фарбою володіє не гірше ніж Да Вінчі пензлем, і спртсмен -- стрибає з паршутом, влучно і далеко жбурляє тверді круглі предмети. А акторськи здібності, майстерність первтілення? Хто був у "Баксі" років п*ять тому на 8 березня, той знає про що я. А ще надзвичайно моральна, скромна та корректна людина!

Отже, знімаю капелюха перед вами, Валєчка.

Цитувати
А якщо у Вас особисто урвався терпець і моя дупа так Вас хвилює, то приходьте -- може щось придумаємо разом!
Цитувати

Ні. Нажаль. Дупами не цікавлюсь. Особливо чоловічими. Особливо такими геніяльними.

Мое главное имя - Терпение

Форум Краматорська

Re: яйца Захарова
« Відповідь #299 : 27 Жовтня 2005, 17:31:42 »