Конкретно?
А зачем вам лично нужно, чтобы эти ваши соседи заплатили свои долги?
По необоснованным ценам, за недополученные услуги - почему они, по-вашему, должны рассчитываться сполна?
...
Ваш гнев направлен на соседей, которые не платят...
А почему?
Почему у вас нет вопросов к местным депутатам по поводу, что все повышения тарифов ложатся только на население, а не компенсируются частично из бюджета, как это происходит в некоторых других городах?
В бюджете нет денег, он не платит, вас это не возмущает. У соседей нет денег, они не платят - это возмущает.
По-перше, а коли от раптом ціни стануть "обоснованими" - Ви вважаєте, що всі кинуться платити?

По-друге, а хто Вам сказав, шановна, шо в мене "нет вопросов к местным депутатам"???

Хто Вам сказав, шо в мене немає питань з приводу тарифоутворення? І далі про гнів.....
Шановна
She. Давайте домовимся наперед, шо Ви не будете свої "петлі розуму"((с) AntZ) видавати за мої думки, ОК?
А по-третє, Ви так і не відповіли на моє питання. Ну то й ладно. Забудьте.
karLos, якщо Ви платите вчасно і в повному обсязі - чого боятись? Я не розумію, вибачте.
Боятися реального застосування. Не ідеального. Наші суди, чиновники... Питання тих самих тарифів.
"Боятися" - ???

А Ви від адміністративного кодексу теж шарахаєтесь? Чи боїтеся через нього ходити по магазинам? Або - сідати за кермо? Там теж "суди, чиновники", ГАІ... А вони ж можуть позбавити прав!
Так шо, не їздити на авто через "боязнь"? Чи доводити свою правоту в суді?
Ні. Давайте
для початку питання тарифів залишим у спокої. Бо завишені тарифи - теж частково через несплату боржниками. Коло замкнулось. Тому повернемось до тарифів пізніше.
А спочатку відповедіть, будь ласка,
karLos, на головне питання, на яке She не змогла відповісти:
Як примусити заплатити боржників? Попутно озирніться на 2000 років цивілізації. Хтось щось ефективніше придумав, аніж примусове стягнення через продажу майна?