Харерама, ты либо шизофреник, который небо называет зеленым, либо тебе платят деньги за такую чушь.
Зазвичай я не відповідаю, якщо зі мною розмовляють таким тоном. Як то кажуть - навіщо годувати троля?
Але я зроблю одне виключеняя із своїх правил, та спробую проаналізувати той кисіль, що вилив пан "син Йохона" зі своєї голови.
Смотрите все, вот они истинные защитники бреда Маркса. Ты то хоть читал Маркса, классовый борец ты епть...
Перша думка в моєї голові - юначе, назови декілька (хоч пару, хоч одну) з робіт Маркса. Я назову. Бо ми їх вівчали в обов’язковому та примусовому порядку. Як можна теорію капіталу - цілком струнку, логічну та непротиворечиву - назвати "брєдом"? Чи теорію класової боротьби? Але все це ТЕОРІЯ. Якщо ти вважаєшь її "брєдом" - придумай свою, кращу.
Что-то я не пойму, народ значит в концлагерях уничтожали, а ты живой почему-то, как и все народы СССР до Сталина.
Важко зрозуміти, що ти хотів мені цим сказати. В мене обідва діди загинули на другий світовій війні. У моєї дружини один пропав без вісти на війні, а другого закатували у 38-му. Я знаю, як бабця моєї дружини одна піднимала дітей (у тому числі, мою тещу), як виживала під час другої світової. Але тобі цього не зрозуміти. Для тебе сталинські концтабори та голодомор - пропаганда. Ще моя мати розповідала мені малому, що у її матері була родина з 14 братів та сестер. Голодомор у Поволжжі пережили рівно половина. Даже прислів’я тоді було "голодающее Поволжье". Я своїй мамі, дай їй Бог здоров’я, вірю більше, ніж телевізору чи інтернету.
Если посмотреть статистику, статистику ЦРУ по населению СССР, то там убыль только во время войны. Так о каком геноциде речь?
Навіщо так складно. Відкрий вікіпедію - там всі цифри є. На мою особисту думку - саму ці цифри є і в "статистике ЦРУ"

. Але є окрема думка аналитиків на офіційну демографію від трубкососа:
Тайны советской демографииВот, например, за время правления Ющенко, была убыль населения и высочайшая смертность населения в невоенное время. И этому покыдьку еще и платят народные деньги как экспрезиденту.
Не буду загострювати увагу на темі покидьків - просто у мене дещо інша думка. Але при Ющенкові вперше за всю історію самостійності у декількох областях народжуваність перевищіла смертність. Тобто був зафіксований приріст населення. Ти особисто можеш його зневажати як людину чи президента. Але саме при ньому мамаши стали отримувати величезні гроші при народженні дитини.
Предложение в силе, хотите осуждать идеологию СССР - осуждайте марксизм. Вот и послушаем ваши аргументы и факты.
Ти для мене не дуже цікавий співрозмовник. Мабуть мало читаєш та мало слухаєш інших, або слухаєш не тих та не то. Тобто від тебе я не получу нових знань, а тільки емоції. Це мене не цікавить. Але я готовий надати тобі безкоштовне домашнє завдання по темі твого посту:
1. Було ли суспільство у СРСР класовим?
2. Якщо так, то які класи були у СРСР?
3. Як звали твоїх прабабусей та прадідусей? Де вони жили? Чим займалися?
4. Чому ти не можеш відповісти на запитання № 3?
PS. Якщо небо стане зеленим, то я чесно скажу, що воно - зелене. Можна я собі залишу, як афорізм?