Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
Да, Вы идеалист, батенька.)))
a)Или у Вашей кагорты такие высокие требования только к персоне ПАП? b)Чего же вы тогда не были такими принципиальными по отношению к яныку? Двойные стандарты ваше фсё.)))
c)И откуда Вам знать, кем на самом деле является орлов-хилман?
a)я не вживаю вино та інший алкоголь
Стосовно ПАПа - так, високі вимоги, бо він прийшов до влади по крові багатьох людей та відверто поклав на деякі ключові обіцянки по змінам та очищенню системи
b) жіночка, спочатку я думав що ви прикалуєтесь стосовно минулого, але... але схоже на те, що Ви досі живете минулим, та не можете (чи не хочете) з ним розлучатися...
А якщо я вам покажу свій членській квиток - у вас мабуть істерика станеться? 
c) це моє припущення, бо якщо він був би кимось із списка, то, мабуть, у нього не було би часу вештатися по форумам - він би пиляв тихенько бабло, та на нас і вас йому було би начхати
а) Не п'ють хворі, або падлюки

Стосовно ПАПа - він прийшов до влади, бо переміг у виборах у першому турі, а ви повторюєте сентенції з раша-преси та її клонів в Україні, маскуючись під україномовного. Кров проливав не ПАП, а ваш януковОч, намагаючись залишитися при владі.
b) звертатися до опонента (співбесідника) за статевою ознакою є некоректним (втім, ви зі своїм партай-геноссе обидва маєте ватяне виховання). Та ні, тут вже не до приколів, я скоріше реаліст. Яке ж це минуле, якщо ви так старанно працюєте на реваншистів, та чекаєте їх повернення? А в тому, що у вас з ним заховані партквитки до "кращих часів", можна не сумніватися.
c) а він і "пиляє бабло" на своїй посаді, вештаючись по форумам.