І знов ви пересмикуєте... Коли у міських соцмережах, а потім і на вече мусолилось питання про знос пам'ятника Леніну, основний аргумент супротивників був на кшталт Вашого: "Невже більш нема проблем у місті, окрім Леніна?" Таким чином вони намагалися загнати питання у розряд другорядних... Але, як на мене, така позиція близорука... Є речі, які не потребують багатьох зусиль, але не менш важливі, ніж вибори, або люстрація... Це порив свободних патріотичних людей: пофарбувати міст, повісити прапор, знести статую ненависного вождя... І не треба спікулювати ім'ям Л. Бікова, хоча ви його і не називали напряму. Він як раз казав:
- Как же вы не заметили? Мы же сегодня над моей Украиной дрались…
- А как тут заметишь? Те же поля, дороги, села…
- Э, нет! А воздух? Другой. А небо — голубее. И земля зеленее!
А я додам: і свята тут інші...
Ну і нарешті, ностальгіруєте як раз Ви, цепляючись за все, що нагадує Вам часи, "коли дерева були великими" - за свята, дати, пам'ятники... Хоча зрозуміло, Ізраїль таки історична батьківщина, а не ментальна, тому і мучить...

:lol:а что правильно воевать с мельницами вместо того чтобы навести порядок в городе,сменить власть болота(на манеже всё те же).но вам главнее памятник снести и сразу всё изменится,все полюбят украину,исчезнут разрушения после обстрелов,подешевеет жкх,появятся рабочие места с хорошими зарплатами,добавят пенсии.
в испании есть день примирения и стоят памятники франко,в италии незабывают дуче.
ты видно плохо смотрел фильм.там цитата была
"""— Вот в Берлине, на самой высокой уцелевшей стене,
я с огромной любовью напишу: «Развалинами Рейхстага удовлетворён».
И можно ехать домой сады опрыскивать."""
сначала надо закончить начатое,а потом праздники придумывать.
ностальгия у вас,по прошлым заслугам прошлой истории запорожской сечи.
и в те времена "
"коли дерева були великими" - за свята, дати, пам'ятники..

и в чем муки исторического израиля?
или просто тараканы бушують?
армии нет в украине,люди с оружием и в одинаковой форме не есть армия.армию уничтожили,теперь её надо создать заново.