А ДАЛЬШЕ ЧТО?
А далі... Все буде залежати наскільки легко просуватимуться вглиб території України ці "миротворці".
PS: Я вже раз писав про те що не вірю в те що РФ відкрито введе війська. Якщо я помиляюсь - то... буде біда.
Думаю і в Києві влада розуміє що якщо вона не буде наводити порядок, а в випадку відкритої збройної агресії з боку РФ почне здавати позиції без бою... то її (владу) зметуть скорше ніж вояки РФ доберуться до Києва. І гради, танки в донецькій і луганській областях потрібні не для того щоб "утюжити" мирне населення. Вони потрібні "про всяк випадок" для інших цілей.
Думаю, ситуация будет хуже. На Донецкой и Луганской областях не остановятся.
Понятно, что сидя вдалеке - легко рассуждать (я про себя). Но бежать некуда. Вариантов два - или смириться или пытаться бороться.
ну... в випадку відкритого нападу РФ якраз під мобілізацію попаду. На днях оголосили про ротацію мобілізованих після 45 днів. Знайомий вже майже відслужив цей термін. Повістка десь півтора місяці тому прийшла. Хтозна може на заміну покличуть.
Я веду до того що те що відбувається в Донецькій і Луганській областях - стосується всіх нас. Когось в більшій мірі, когось в меншій, але всіх. Для когось є небезпека життю в теперішній момент, а для когось в найближчому майбутньому. Ніхто ж не міг подумати що в мирній донедавна Одесі буде стільки жертв.
Десь колись читав таку чи то притчу, чи то байку:
Жив був хлопець в одному селі. Був у хлопця кінь. Скажете що це добре? Хтозна, хтозна...
Їхав хлопець верхи і впав, зламавши ногу. Скажете що це погано? Хтозна, хтозна...
Почалась війна, всіх хлопців з села призвали до армії, а він лишився бо нога зламана. Скажете що це добре? Хтозна, хтозна...