... Ну той що? - скажемо ми. А то, що при діючих законах в країні коли ми сплачуемо за півроку налоги за весь рік ми сплачуємо більше ніж ми сплатили б, акби сплачували протягом року.
При двоставковому тарифі ми (населення) бедем оплачувати тільки поточні витрати підприємства (прибуток + налоги, звичайно).
То треба чекати вдешевлення послуг після впровадження двоставкового тарифу? 
Ну ти й сказав, здешевлення послуг. Деж ти в україні бачів що шось таке. Я не займався вивченням балансової звітності підприємств теплопостачання городу (немає повноважень та доступу, бо я на повноваження начхаб би, якби мав доступ до такої інформаціі). Я тільки вивчав усі ці постанови та закони про розрахунки тарифу.
Ні, я гадаю що при застосуванні двоставкового тарифу з 1 січня та зростанні вартості газу на 20% (чи скільки там), вартість за послугу взимку не зросте. А різницю ми доплатимо влітку за 2 ставкою.
Отправленный на: Декабря 18, 2007, 23:59:29
а хто в нас діректор КМРТС?
Сухаренко
Собираем на новую Сонату директору КМРТС( а для того,чтобы было легче,раскидаем оплату на весь год). 
Маловероятно.
1. Он не похож не человека помешанного на роскоше.
2. Все деньги этой организации уходят в Донецк. А там Соната - давно проедйнный этап...
Саме так ОКПО "Донецьктеплокоммуненерго" це Горводоканал Краматорська, тільки масштаб інший (таких краматорсків близько 20)