0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
ні, якщо вам, наприклад це не тре, вас не примушують....це ваші проблеми, але ж і не тре після цього(неповага до законів держави) казати, що не поважають ваші права...
но эти выпады и ругня а-ля Варг и Антз - сорри, я лучше поработаю, на благо родины и себя
жесть
вот так оно в реальной школе, а не как кому кажется или хочется
большинство заявлений в этом году было написано в русский классучителя убеждали родителей переписать в украинскийте, кого удалось переубедить - в украинском классе (19 чел)кого не удалось - в русском (21 чел)вот так оно в реальной школе, а не как кому кажется или хочется
звонил жене
З попитом на російськомовні класи - так і є. Не знаю, чи в кожній школі.. Але Є. Бажання батьків навчати дітей російською - велике.
Спало на думку... А дійсно, російській мові в школах приділяють все менше часу і нашу перевагу (двомовність) можна легко втратити. Не знаю, чи це найближча перспектива, чи ні Напевно, НІ.
...Спало на думку... А дійсно, російській мові в школах приділяють все менше часу і нашу перевагу (двомовність) можна легко втратити. Не знаю, чи це найближча перспектива, чи ні Напевно, НІ.
перевагу (двомовність) можна легко втратити. Не знаю, чи це найближча перспектива, чи ні Напевно, НІ.
Освітяни переходять на українську мову, зі скрипом, але переходять.
чиновники у нас линию партии чтят, иначе можно без кресла остаться
Освітяни переходять на українську мову, зі скрипом, але переходять. Бажання не вивчати - бо складно, зрозуміле. Бажання не вивчати - бо "не сприйняття", теж.
освітяни не со скрипом переходят, а бегом, в судорожно-административном порядке порой сваливаясь в маразм от усердиячто не есть хорошо imho