Лирическое отступление.
-скажіть, скільки тре часу, щоб збудувати дім- И времени нужно много, и денег нужно много, и знаний и умений нужно много. Любительский опыт кладки кирпича, рубки чердака, фундамента есть.
-на який рік починає плодоносить яблуня чи персік- Тут работы еще больше, чем построить дом. Да простят меня строители.
-навіщо гроші, щоб пасти овець- Есть инимальная почасовая ставка оплаты труда. Нужен пастух.
-працювати не любиш чи не вмієш- Это в самую точку. Можно не любить работать, а уметь. И за 4 часа выдать норму 8 часовую. А можно любить работу и вкалывать по 12 часов. А потом думаешь, какого ... я с этими яблонями, абрикосами, помидорами ... и удобряю, и поливаю, и пропалываю ... Дешевле все это пойти, и купить на Новом свете. Раньше это называлось производительность труда. А американцы говорят: -Зачем работать больше, если выгоднее работать лучше. Цивилизация.
цікаво... таке враження, ніби я розмовляю з кремлівською стіною, о яку, як звісно, розбивається не тільки горіх, а і волни Міравога Акіана...=\
Всьо, не запам*ятовуйте ото про збудувати дім, виростити сад, випасти овець... Воно Вам не тре - Ваше діло сидіти на веранді і пити чай (с), а також рахувати, гдє, йопт, праклятиє татари взяли столька дєнєг??
Дійсно, різниця між московським і українським етносами - в першу чергу, в способі ведення господарства... Ну не збагне москаль, ЯК ЦЕ - виростити сад???
Про "мімнімальну оплату пастуху" мені вже навіть набридло - в нього, бляха, СИН Є!!! два, три сини, племінник, дядя, онук, йопт
Отправленный на: Июля 16, 2007, 10:59:31
і наостанок, хоч і оффтоп - про "видмивання грошей"...
так от, шановний, не лізьте, пліз, за красівами фразами, якшо не розумієте їх сенс
відмивання грошей- стосується ВИКЛЮЧНО:
1. торгівлі наркотиками
2. торгівлі зброєю
3. торгівлі людьми
Несплата податків до "брудних грошей" не відносится ЖОДНИМ ЧИНОМ, не вірте грьобаним іпздунам-митарям!!!
Спробуйте краще посадити дерево +))))