Ага, а інші фотки це жертви тунгуського метеоріту. Так ось це Вам ніякої шани не робить те, що Ви у дешеві казки віруєте
В які казки???

Я що, десь казав, що діяльність ОУН-УПА була казково цнотливою??? Але я не приймаю заздалегідь сфабрикованих доказів. Ось і все. Хочеться знати ОБ'ЄКТИВНУ ПРАВДУ, а не однобоку точку зору.
Бо іноді все виявляється зовсім не так, як всі привикли вважати.
Наприклад, в 1954 році на слуханнях в американському Конгресі на основі німецьких документів і свідчень свідків було встановлено, що всупереч затвердженням радянської пропаганди, "Нахтігаль" не брав ніякої участі в здійснених німцями розстрілах єврейського і польського населення Львова, оскільки покинув місто раніше цих трагічних подій. Незважаючи не це, фото, на яких нібито бійці Нахтігалю во Львові вбивають євреїв, або чинять звірства над дітьми - в інеті аж кишить.
...Ваша проблема у тому, що Ви не бажаєте вичитувати першоджерела, а те що читаєте і то з помилками - матеріали Нюрнбергського процесу для Вас великі, а підписи під фотографіями незрозумілі. Так ось в інтеренеті повних видань Нюрнбергського процесу я не зустрічав...
То якого біса, пробачте, Ви притулили оце:
http://nurnbergprozes.narod.ru/
Гаразд.
Давайте почнемо спочатку:
...
Світова спільнота вже давно визначилася і визнала УПА звичайною фашистською організацією.
... А якщо відчизняні не подобаються, то візьми першоджерела (матеріали Нюрнбергського процесу...
Я (і не тільки я) спитав:
"скажіть, будь ласка, прямо - у Вас лінки є на ці факти? (Стосовно Нюрнберга, де засуджено діяльність УПА)"Ви у відповідь втулили вищеозначений url.
Але все, що я виніс з ціх матеріалів - цілком можливо, що ОУН співпрацювала з Німеччиною деякий час. Заради утворення Незалежної Соборної України. Все!
Потім я питав ще і ще. Відповіді нема. Посилаєте в читальню...
Комуняки теж кажуть, що діяльність ОУН-УПА засуджена Нюрнбергськім трибуналом, але ДОКАЗІВ ЦЬОМУ НЕМАЄ! Дійсно, у більшовіків було намагання "под шумок" скомпрометувати українських націоналістів на трибуналі. Однак трибунал був змушений знехтувати "свідченням" (Vol.VII, p. 317- 318), бо деякі представлені суддям німецькі документи свідчили протилежне.
Зокрема в документі Р-102 "Зі звіту №6 про діяльність айнзатц-груп поліції безпеки та СД в СССР за період з 1 по 31 жовтня 1941 року" було, між іншим, сказано:
"Группа Бандеры.
Сильнейшей группой, выступающей за самостоятельную Украину, как и прежде, является группа Бандеры, приверженцы которой чрезвычайно активны и фанатизм которых питается отчасти личными причинами, а отчасти глубоким национальным чувством". (Нюрнбергский процесс: Сборник материалов. В 8-ми т. Т. 5. - М., 1991, с. 309.)
А 25 листопада 1941 р. айнзац-команда С/5 (Ц/5), що дислокувалася у Києві, віддала наказ усім постам поліції безпеки і СД Райхскомісаріату Україна (Київ, Дніпропетровськ, Миколаїв, Рівне, Житомир, Вінниця) арештовувати і таємно страчувати без суду членів ОУН Бандери. Ось текст цього наказу:
"Незаперечно встановлено, що рух Бандери готує повстання у Райхскомісаріаті (Україна), мета якого - створення незалежної України. Всі активісти руху Бандери повинні бути негайно арештовані й після ґрунтовного допиту таємно знищені як грабіжники.
Протоколи допитів мають бути переслані айнзац-команді Ц/5.
Цей лист має бути знищений командофюрером негайно після прочитання".
Наведений документ був представлений серед звинувачувальних документів у ході процесу в Нюрнберзі під номером 014-USSR (7), IMT, t.XXXIX, p. 269-270.
...Фашисти, у тому числі і теперішні бандерівці-упісти, завжди перекручували факти...
Мля! А комуняки перекручували менше??? :x Більше! В сотні разів більше! І горя моїй землі та моїй родині вони теж принесли немало. Тому я більш схилен вірити "упістам", ніж тим підарам. Пробачте.
Ви теж, цитуєте сайт з символічною адресою
http://www.anti-orange-ua.com.ru. Не ходячи туди вже можна заздалегідь передбачити, що там побачиш.
Наприклад, мені дещо не зрозуміла інфа з цього сайту:
...
Поміж тим, С.Бандера з 1943 року у своїй щільній співпраці з фашистами мав постійний зв"язок з начальником відділу гестапо Отто Скорцені та консультувався у колишнього політичного керівника батальйону "Нахтігаль" Теодором Оберлендером...

Але ж, наскільки я пам'ятаю, С. Бандера з 1941 року (через декілька днів після акту проголошення «самостійного українського уряду») і до кінця 1944 року провів у концтаборі Заксенхаузен.
Ну та ладно.
Давайте для початку з'ясуєм для себе раз і назавжди хоча б одне:
"Чи була діяльність ОУН-УПА засуджена Міжнародним Трибуналом у м. Нюрнберг, чи визнана ця організація преступною, і чи були її активні діячи за це засуджені? І взагалі. Чи згадувалася ОУН-УПА в обвинувальному висновку?"