Пане igor65, ви все добре кажете в 23:30:30, але це добре в теорії. Я не дарма запитував про ваше володіння темою, бо ви підняли питання ЖКГ, бюджету і далі за списком. Я сам донедавна працював економістом в комунальному підприємстві і добре розуміюся на економічній складовій його функціонування.
Щодо мого негативного досвіду, то він негативний не через відсутність інвесторів та інвестиційних коштів, а саме з економічних причин.
Щодо проведення форуму, то для серйозного обговорення цієї теми одного листа замало. Потрібно як мінімум ще декілька речей для початку, а саме: конкретий перелік об'єктів інвістування (підприємство, пограма) та начерно, хоча б, економічні розрахунки.
Для прикладу з негативного досвіду: модернізація мереж теплопостачання коштувала десь 11-15 млн. грн. Нібито не багато, але прибуток очікувався не раніше ніж за 5-7 років і в межах 10-15% річних за умови оплати за теплопостачання 100% по економічно (а не політично) розрахованим тарифам які були на той час на теперешньому рівні. Прростіше кажучи, на бумагах все було добре (ваше 23:30:30), а в реальності з ув'язкою з політичними вимогами часу, наявними дохдами громадян, законодавством і платіжною дісципліною німці визнали безперспективність реалізації цього проекту. До речі та ж сама доля очікувала і проекти іншої тепломережі, місськ світла (25 млн.), водоканалу (вже не пам'ятаю, але вартість проектів соразмірна).
як що я приймав участь в 20-ти Форумах і жоден з них не досяг мети - виходить цим займатися не варто. Бо я стільки пройшов і Результат = 0.
А щось змінювати можем попробувати.?
Як що діюче законодавство таке хренове - заважає. На Форумі можна про це вказати. Що саме треба зиінити ?
Судячи з навороту маси проблем - приватна справа в Україні майже заборонена ?..
Ну й що - сядимо та насіння лушпендіть будемо. Академіки-прохвесора.
Какая тварь написала таке законодавство, що своїх Грошей на інвестиції нема, а іноземні Падла, такі вертляві та й по дрібному не розмінюються !?
Давайте знову ПР до Влади та здам власний ГОЛОС на мішок смаженого насіння ( нехай ці інвестори подавляться !!!)
А емоції можна облишити? Є пропозиції - можна думати. А якщо форум аби можна було вказати, що саме треба зиінити, то вибачте, я пас.