0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
Там 28 страниц вообще-то Хотя бы и по странице каждое утро - главное с толком, с чуством, с расстановкой - возвращайся через месяц
мені не важко повторити:"видатки місцевих бюджетів без урахування коштів, що передаються до державного бюджету"по-Вашому, це"суммы поступаемые в госбюджет из бюджета области"?????хрєнассє, "трудності пєрєвода"....
Это сумма, которую расходовала область и из которой будет взят налог
Это называется - перегрелся на солнце и сам не понимает уже, что он тут пишет.
ЦитуватиЭто называется - перегрелся на солнце и сам не понимает уже, что он тут пишет.я дам Вам парабєлумЯк справжній офіцер і росіянин, Ви мусите застрелитись після такого "зальоту", після того, як Вас спіймали на відвертій брехні...
Ребята, крыша едет, когда пытаешься вникнуть в то, что в этой ветке понаписанно. Это из серии, что важнее - нога или тонкий кишечник.. Давайте, что нибудь из этого отрежем и посмотрим, насколько хорошо после этого целому организму будет..
ну нокай, не запрягспіймався на брехні - май сміливість зізнатись і вибачитисьякшо нє - буде тобі нагадування про твою брехню, як намаз, п*ять разів на дню
шо и где я наврал и пожайлусто с доказанными фактами!
Цитата: AntZ від 25 Травня 2008, 21:22:01мені не важко повторити:"видатки місцевих бюджетів без урахування коштів, що передаються до державного бюджету"по-Вашому, це"суммы поступаемые в госбюджет из бюджета области"?????хрєнассє, "трудності пєрєвода"....Это сумма, которую расходовала область и из которой будет взят налог
Цитата: Belv від 25 Травня 2008, 21:24:21Цитата: AntZ від 25 Травня 2008, 21:22:01мені не важко повторити:"видатки місцевих бюджетів без урахування коштів, що передаються до державного бюджету"по-Вашому, це"суммы поступаемые в госбюджет из бюджета области"?????хрєнассє, "трудності пєрєвода"....Это сумма, которую расходовала область и из которой будет взят налогПерекладаю для Belv особисто.видатки місцевих бюджетів без урахування коштів, що передаються до державного бюджету - расходы местних бюджетов без учета средств передаваэмых в государственный бюджетТобто видатки на себе (область). І якщо перерахування у держбюджет були то вони додаються до цієї суми. І ще: не "будет взят налог", а було обов'язкове відрахування у бюджет вищого рівня у доходну частину державного бюджету, з якого через цільові трансферти деякі кошти (більлші або менші) повертаються в область (можливо іншу). Що стосується Донецької обл., то цільові субвенції і трансферти значно більші ніж відрахування (принаймі в останні роки).