Форум Краматорська

• 02 Травня 2025, 12:57:11
  • Ласкаво Просимо, Гість
Будь ласка увійдіть або зареєструйтесь.

Увійти

Новини:

Автор Тема: Украинские предприятия становятся привлекательным объектом для инвесторов  (Прочитано 10878 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

10 Липня 2008, 18:48:11
Відповідь #90

ArtD

Offline ArtD

• Ветеран
  • Країна: 00
  • Дякую
  • Сказав: 0
  • Отримав: 8
    • Чоловіча
    • Перегляд профілю
почитал Бодун умную книгу... и привлек кучу ВЫГОДНЫХ кредитов... ну штук 10 наверное.. для начала...
А правда вещь хорошая, да только позабытая

Форум Краматорська

10 Липня 2008, 18:59:01
Відповідь #91

AntZ

Offline AntZ

• سلام عليكم
  • Ветеран
  • Дякую
  • Отримав: 4
  • Urbi et Orbi
    • Чоловіча
    • Перегляд профілю
Бодін
якшо ми вже перейшли на французьку, Кісо, то називайте мене не "господін", а "сітуайєн".. (с)
кредит не може бути "вигідним" з точки зору, шо за нього ПАЛЮБОМУ платяться відсотки...
а не "вигідним" в сенсі можливого росту виробництва і тим більше, оптимізації прибутку... Коли Ви перейдете на ДРУГИЙ курс свого економічного факультету, Ви, можливо, збагнете, про ШО я...
але справа не в цьому...
Мова йде про те, шо Доктор стверджує, шо підприємствам ВАЖКО отримувати кредити...
от мені і стало ЦІКАВО, з яких це фуйов??? Банки ГОНЯЮТЬСЯ за підприємствами, аби їм тільки ВСУЧИТИ кредит побільше, перекупають, рефінансують...
Факторинги, лінії, овердрафти - та бери-нехочу!!!
Тому я так собі думаю, шо Доктор трохи помилився, "гіпєрболізіровал для доходчівості"... Надо ж було ЖУТІ понагнать..+)))
*
Кидаючи в воду камінці, дивись на кола, їми створені - інакше таке заняття буде порожньою забавкою

10 Липня 2008, 19:16:57
Відповідь #92

Lord

Глобал Модератор

Offline Lord

• Ветеран
  • Глобал Модератор
  • Дякую
  • Сказав: 171
  • Отримав: 144
  • социально адаптированный псих
    • Чоловіча
    • Перегляд профілю
Э, нет, а о финансовом рычаге, господин AntZ, вы ничего не слышали? Так книгу умную почитайте, на украинском "фінансові важелі". Привлечение кредитов при определенных условиях - довольно выгодное дело.

Нравится мне тут. Антза финансам учат... Кто на очереди учиться? Slayer - вебдизайну? :))))))

10 Липня 2008, 19:31:56
Відповідь #93

AntZ

Offline AntZ

• سلام عليكم
  • Ветеран
  • Дякую
  • Urbi et Orbi
    • Чоловіча
    • Перегляд профілю
СВ - основам права
ArtD - основам прокатки
Lord - основам...ееее.. як правильно сказати? +) "основам прєдоставлєнія услуг Інтернета населенню"? +)

фулєє... ФОРУМ... всі на рівних...
*
Кидаючи в воду камінці, дивись на кола, їми створені - інакше таке заняття буде порожньою забавкою

10 Липня 2008, 19:35:04
Відповідь #94

ArtD

Offline ArtD

• Ветеран
  • Дякую
  • Отримав: 8
    • Чоловіча
    • Перегляд профілю
а чого? мене основам прокатки можна :О) от Сатоніна - ні ;о))
А правда вещь хорошая, да только позабытая

10 Липня 2008, 19:41:04
Відповідь #95

AntZ

Offline AntZ

• سلام عليكم
  • Ветеран
  • Дякую
  • Urbi et Orbi
    • Чоловіча
    • Перегляд профілю
ну, при всій самоповазі, я в фінансах - це не Сатонін в прокаткє +)
*

10 Липня 2008, 20:53:50
Відповідь #96

Bodyn

Offline Bodyn

• Тот кто видел тьму - никогда не поверит в ...
  • Старожил
  • Дякую
  • Сказав: 18
  • Отримав: 65
    • Чоловіча
    • Перегляд профілю
Бодін
якшо ми вже перейшли на французьку, Кісо, то називайте мене не "господін", а "сітуайєн".. (с)
кредит не може бути "вигідним" з точки зору, шо за нього ПАЛЮБОМУ платяться відсотки...
а не "вигідним" в сенсі можливого росту виробництва і тим більше, оптимізації прибутку... Коли Ви перейдете на ДРУГИЙ курс свого економічного факультету, Ви, можливо, збагнете, про ШО я...
але справа не в цьому...
Мова йде про те, шо Доктор стверджує, шо підприємствам ВАЖКО отримувати кредити...
от мені і стало ЦІКАВО, з яких це фуйов??? Банки ГОНЯЮТЬСЯ за підприємствами, аби їм тільки ВСУЧИТИ кредит побільше, перекупають, рефінансують...
1 Изучите сначала первый курс, потом предлагайте остальным второй, а выгодность привлечения кредита изучается на 3-4 курсах - уменьшаются налоговые обязательства, собственные средства можно направить на развитие производства, при стабильной экономике плюсы привлечения кредита (в разумных пределах, все поддается аналитическим расчетам) перевешивают минус выплаты процентов (эт я так, по простому, чтоб тот, кто первого курса не осилил, смог понять:))
2 На счет трудности привлечения - гы, это действительно фигня.
3 Slayerа можно еще попытаться Брейн-рингу поучить:), или языкам:)
...Я ищу глаза, а чувствую взгляд, где выше голов находится зад...

10 Липня 2008, 20:58:02
Відповідь #97

AntZ

Offline AntZ

• سلام عليكم
  • Ветеран
  • Дякую
  • Urbi et Orbi
    • Чоловіча
    • Перегляд профілю
бодін
ОДНЕ питання -Ви скільки брали кредитів?
можна по рокам, по кількості і по розмірам..
*

10 Липня 2008, 21:10:22
Відповідь #98

Bodyn

Offline Bodyn

• Старожил
  • Дякую
    • Чоловіча
    • Перегляд профілю
бодін
ОДНЕ питання -Ви скільки брали кредитів?
можна по рокам, по кількості і по розмірам..
Не путайте грешное с праведным, потребительский кредит и кредиты, привлекаемые в развитие предприятий и обеспечение их хоз деятельности - это совершенно разные вещи, сравнивать такие кредиты - преступление против совести
Особенно "невыгодными" были кредиты в начале 90-х, когда по знакомствам в банках брались кредиты на сумасшедшие суммы (по тем временам), покупалась недвижимость, материалы, золото, а через несколько дней-недель из-за инфляции кредит мог себе позволить выплатить даже дворник. Многие со связями так и нажились в то нелегкое время.

10 Липня 2008, 22:12:05
Відповідь #99

AntZ

Offline AntZ

• سلام عليكم
  • Ветеран
  • Дякую
  • Urbi et Orbi
    • Чоловіча
    • Перегляд профілю
панятна... сказкі вєнского лєса...
ка нафік нєдвіжимость в 93-му році?
бакси покупали.. на чому в лютому 94-го і погоріли...
цікаво чути історію штурма Зімнєго нєпосрєдствєнному учаснику від людини, яка вчила це по підручникам...
*

10 Липня 2008, 22:25:23
Відповідь #100

Bodyn

Offline Bodyn

• Старожил
  • Дякую
    • Чоловіча
    • Перегляд профілю
панятна... сказкі вєнского лєса...
ка нафік нєдвіжимость в 93-му році?
бакси покупали.. на чому в лютому 94-го і погоріли...
цікаво чути історію штурма Зімнєго нєпосрєдствєнному учаснику від людини, яка вчила це по підручникам...
Кто что покупал, мои знакомые лесоматериала нагребли, ну и еще "по мелочи" (но это уже мои собственные догадки, сами они говорят, что ударным трудом в те годы остальное заработали:), а вот их знакомые... в общем, о фактах со сказками наслышан), естественно, всей подноготной не знаю, но в общих чертах верно? Сам кредит выгодно оказалось взять?
Теория и практика, естественно, имеет свои нюансы, однако есть и вещи, в которых и теория работает на практике.

11 Липня 2008, 07:25:02
Відповідь #101

AntZ

Offline AntZ

• سلام عليكم
  • Ветеран
  • Дякую
  • Urbi et Orbi
    • Чоловіча
    • Перегляд профілю
шо вєрно? шо ваші знакомиє набрали дрова? та я ж звідки знаю?
*

11 Липня 2008, 10:54:08
Відповідь #102

AntZ

Offline AntZ

• سلام عليكم
  • Ветеран
  • Дякую
  • Urbi et Orbi
    • Чоловіча
    • Перегляд профілю
Цитувати
Не путайте грешное с праведным, потребительский кредит и кредиты, привлекаемые в развитие предприятий и обеспечение их хоз деятельности - это совершенно разные вещи, сравнивать такие кредиты - преступление против совести
я ДЕ САМЕ питав про "потрєбітєлькіє" і ХТО, блін, "путаєт грєшноє з правєдним"????

Ще раз - про 93-94 у Вас не уявлення, а СКАЗКИ.
"фантастічєскіє суми" буди тільки в номиналах - 200 мільонів, наприклад... насправді це 5 тис долярів... правда, тоді за 100 дол в мясяць можна було "двєрі в бари-рєсторани откривал ногой..", але не суть
Для "зароботка" на кредитах покупати нерухомість чи золото - ідиотизм, перше - зза великої маржі куплі-продажу (до того ж, банківського золота тоді НЕ БУЛО), друге - зза часу на оформленя. Воне неліквідні, яволь?
Покупати матеріали - теж доволі тупо, бо тре знайти ще покупця саме на них. До того ж, ціна тоді не мінялась, як зараз - а могла скакати як завгодно, бо ринку фактично не було.
Тому я ДУЖЕ сумнєваюсь, шо Ваші "знайомі" заробили на перепродажу дров.
Повторюю - заробіток на кредитах був тоді на куплі-продажу баксів. І рентабельність там була відсотків 30, не більше - ні про які "пару нєдєль" і "сможет погасіть любой дворнік" мови не було.
Але в лютому 94-го, коли курс вперше впав, всі ці "заробітчани" дико повлітали, разом зі "страховими компаніями", які "страхували кредити"...
*

11 Липня 2008, 12:58:09
Відповідь #103

River Horse

Offline River Horse

• Ветеран
  • Дякую
  • Отримав: 0
    • Чоловіча
    • Перегляд профілю
на який "вопрос"? В тебе "Есть вопрос"? +)))
Какие к тебе могут быть вопросы?
Я так, чисто пофлудить. И об армии поговорить. Хотя... С кем тут можно серьезно, без политики, идиотизма и прочего бреда говорить об армии? Отзовитесь!!!

11 Липня 2008, 13:39:07
Відповідь #104

AntZ

Offline AntZ

• سلام عليكم
  • Ветеран
  • Дякую
  • Urbi et Orbi
    • Чоловіча
    • Перегляд профілю
Цитувати
С кем тут можно серьезно, без политики, идиотизма и прочего бреда говорить об армии?
нема прапорщіків... перевелися....
*

Форум Краматорська