более того - обществ на этой планете так много - что норм - этих валом...
Добре. Скажімо так - європейського суспільства.
а чего не американское?!
я ж уже про гамбургеры говорил...
ну почему все что хорош им - должно автоматом быть хорошо нам?!
Вагомий аргумент. І що вона каже з цього приводу?
я в школьной форме проходил не более 2х недель...
маман сжалилась над ребенком и выдала джисы и крософки

Відносно форми. Саме в тому розумінні. Тобто одного кольору, одного фасону. Десь читав, що діти йдуть в перший клас з більшим бажанням і натхненням, якщо у них є шкільна форма. Тобто вони асоціюють себе зі школою. "Я ученик, в мене є шкільна форма." На скільки це виправдано - я не знаю. Єдиним запереченням з мого боку в даному випадку є лише ергономічність форми. Для дитини це важливо. Але - це питання вирішується (не будемо починати про ціну).
я уже где-то это слышал, про падение уровня образованности... и виноваты в этом оказались крософки...
это дети - сегодня нравится - завтра не нравится... я сомневаюсь, что форма будет огромных аругментом в пользу учебы...
Відносно простого дрес-коду в школі.
Я вже казав, і не перший. Що одяг відіграє певну роль в поведінці людини. Тобто, одягнувши костюм - людина почуває себе зовсім інакше. З чим, я сподіваюся, ви не будете сперечатися? А якщо це так, то певний одяг налаштовує людину на певний вид праці.
дети! это дети!
это нас с Вами он на шото может и налаштовуе - а они хотят бегать, играть, кувыркацо... шо в форме - шо в шортах...
І останнє - це одяг дівчини старших класів. Декольте, коротка юбка, коротка майка і т.і.
да не вопрос, это дресс-код
как в театр, или на выставку античной культуры
Тому, якщо ви не проти, підсумую свою позицію:
Дрес-код в школі ПОВИНЕН бути (він є зараз). Але цього, мабуть, недостатньо.
Шкільна форма - ПИТАННЯ...
тогда я предлагаю пойти дальше
тюремная роба
голые стены и полы, на обед миска похлебки, серая бумага, уголек вместо ручки, на переменах копаем траншеи и вяжем колючую проволоку...
это все поможет нашим детям стать дисциплинированными и не отвлекаться на всякую фигню - типа цветых ручек