Чіко
"Почнуть бздіти" они только в одном случае - если тех кого распустили, не пускать в партийные списки второй раз.
Тока так
ага.. а можна ще расстрєлівать
Шо значить "не пускать"? Як щодо прав людини там, Конституції і прочої несуттєвої білєбірди?
Воістіну, головна опора фашизму - "інтєлігЕнція", а вже потім - люмпєни...
Ой, не смеши. Шо б ты про FIDO помнил.
для 16-тірічно-мізкових пояснюю: к сєму благородному дєлу вовлєчьон не був, та і не претендую, власне... А кажу ппро те, шо Я- В КУРСІ, шо ще з часів фідо обучєн і т.п. Ферштейн зіх, Іван Андрєіч?
Кстати, кидаться ты начал, нє?
нє
Я написав про те, шо "теорію про гламурних дермоїдів" підтримують ті, хто самі (згідно цієї теорії) таковими і являються..
А Ви почали шось виправдовуватися про підпільний токарний станок і тучу інструментів... Але я НІДЕ не казав, що Ви НЕЗДАТНІ тримати в руках гаєчний ключ, я казав, шо МАТЕРІАЛЬНОГО Ви з Яріком - НЕ ВИРОБЛЯЄТЕ (і Я-то не кажу - добре це чи погано), тому не тре радіти "теорії", яка вам же на голову і сере..
Поверніться в 10-тирічний світ вже, до людей, і спробуйте оперувати ЛЮДСЬКИМИ поняттями, а не кібернетичними...
А то точно шо кібер-аутізм получається... Не може збагнути, про що мова, власне, йде...